Haberler

Chiliz (CHZ) yorum ve grafiği! Chiliz (CHZ) Coin nedir, nasıl alınır?

Güncelleme:

Kripto para birimlerinde yaşanan fiyat artışlarının ardından piyasa değeri sıralamasında da değişikliklerin olduğu görülüyor. Ancak bu değişiklikler içinde en çok dikkat çekeni Cardano (ADA), Chiliz (CHZ), AVAX ve XVG arasında yaşanıyor. Peki, CTSI (Cartesi) Coin nedir? CTSI (Cartesi) yorum ve grafiği

Chiliz (CHZ) COİN NEDİR?

Chiliz, ana akım tüketicilere yönelik blok zinciri destekli ürünler ve hizmetler için bir para birimi seçeneğidir. Günlük deneyimleri yükseltmek istiyoruz - eğlencede hayran katılımı, geleneksel ürünler için alternatif ödeme çözümleri ve daha fazlası.

Chiliz, spor ve eğlence kuruluşlarına, izleyicileriyle etkileşim kurmalarına ve onlardan para kazanmalarına yardımcı olmak için blockchain tabanlı araçlar sunar.

Chiliz (CHZ)COİN GRAFİĞİ

CHZ Coin Nedir?

Chiliz token Ethereum tabanlı ERC-20 token'i olarak bilinmekte. Socios ve Chiliz ekibi dünyanın dört bir yanından birçok önde gelen spor kulübü ile ortaklıklar imzalayıp, taraftarların Chiliz Coin kullanımı sayesinde takımlarının aldıkları kararlarda söz sahibi olabilmesini sağlıyor. Chiliz Coin Galatasaray ile yaptığı ortaklık ile ülkemizde sesini duyurmuş olsa da Juventus veya Barcelona gibi çok daha büyük ortaklıklara imzaattığı da biliniyor.

2012 yılında Malta'da kurulan CHZ Coin geleceği de bu ortaklıklara bakıldığında bir hayli parlak görünüyor. Yatırımcılar sahip oldukları CHZ Coin miktarına göre takımlarının gol marşlarını, forma renklerini ve bunun gibi unsurlarını seçebiliyorlar. Buna ek olarak CHZ Coin yatırımcılarının takımları ile özel etkinliklere katılma ayrıcalığına da sahip olduğu biliniyor.

Kredi kartıyla bitcoin ve kripto para satın almak için Cex.io'ya bu linkten üye olarak komisyon avantajlarından yararlanabilirsiniz.

Şu an için Barcelona, Atletico Madrid, Paris Saint Germain, Juventus, AS Roma ve Galatasaray ekipleri Chiliz ile anlaşan kulüpler arasında yer alıyor. Chiliz'in toplam 8.888.888.888 arzı bulunduğu biliniyor. Bunun %34'lük kısmı token satışı ve ön satış ile piyasaya sürüldü. Geri kalan %20'lik kısım kullanıcı tabanının rezervi olarak saklanırken %15 stratejik satın alımlar, %15 pazarlama işlemleri %7,5 çekirdek yatırımcılar, %5 ekip ve %3 ise danışmanlık kurulu için ayrılmış durumda.

Chiliz Coin Binance üzerinde yer alsa da projenin ortaklık imzaladığı takımların kripto paralarının Socios borsasında yer aldığı biliniyor. Chiliz ekibinin temel amacı ise yüzlerce takımın kripto paralarının tek bir platformda toplanması.

Chiliz Coin Geleceği

CHZ Coin hakkında çok fazla yorum mevcut. Chiliz Galatasaray ile yaptığı ortaklıkla sesini duyursa da daha önce Juventus ile yapılan anlaşma projenin dünya çapında dikkat çekmesini sağlamıştı. Kripto para dünyasında her şeyin pazarlama ve kullanım alanına bağlı olduğu düşünülecek olursa, CHZ ilerleyen yıllarda değer kazanmaya devam edebilir gibi gözükmekte.

CHZ coin fiyat tahmini yapmak zor olsa da bunun kullanım alanına sahip her kripto para projesi gibi üst sıralara çıkacağı düşünülebilir. Chiliz coin yorumlarına aslında e-spor alanında yapılacak olan girişimler ile bunun değerinin daha da artacak olması eklenebilir. Eğer CHZ ekibi e-spor alanında da önemli ortaklıklara imza atarsa çağa ayak uydurmuş olacaktır.

CHZ Coin Yorum

CHZ coin yorumlarını değerlendirmeden önce "Chiliz Nedir?" sorusunun cevabına odaklanmak gerekiyor. Chiliz daha önce hiçbir kripto para projesinin yapmadığı bir işe imza atıp dünyanın en büyük spor kulüpleri ile çeşitli ortaklıklar imzaladı. Bu hem altcoin piyasasının en çok ihtiyaç duyduğu sabit yatırımcı kitlesini yarattı, hem de projenin adının herkes tarafından duyulmasını sağladı.

CHZ/USD işlem çiftinin son 3 aydır neredeyse aynı fiyat noktasında sabit kalması da sadık yatırımcı kitlesi ile açıklanabilir. Chiliz Coin grafiğinin bu kadar stabil ve istikrarlı olması da taban yatırımcı kitlesine ulaşıldığını gösteriyor.

Chiliz Coin Nasıl Alınır?

Chiliz Coin toplam piyasa değerine ve ticari hacme göre en büyük kripto para borsalarından olan Binance üzerinden satın alınabilir.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Galatasaray Juventus Gündem Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title