Haberler

Caner Erkin ile Şükran Ovalı Çiftinin, Yeni Doğan Bebeği Hastaneye Kaldırıldı

Güncelleme:

Futbolcu Caner Erkin ile Şükran Ovalı çiftinin yeni doğan bebeği Mihran Ela'nın, kalp ritminde bozukluk olduğu için yoğun bakıma kaldırıldığı, tedavisinin yapıldığı ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Beşiktaş'ta top koşturan Caner Erkin ile Şükran Ovalı çiftinin, geçen aylarda doğan bebekleri Mihran Ela'nın hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Caner Erkin ile Şükran Ovalı Çiftinin Yeni Doğan Bebeği Hastaneye Kaldırıldı

SAĞLIK DURUMU İYİ

Futbolcu Caner Erkin ile Şükran Ovalı çiftinin yeni doğan bebeği Mihran Ela'nın kalp ritminde bozukluk olduğu için yoğun bakıma kaldırıldığı tedavisinin yapıldığı ve sağlık durumunun şimdi iyi olduğu öğrenildi.

Caner Erkin ile Şükran Ovalı Çiftinin Yeni Doğan Bebeği Hastaneye Kaldırıldı

"HİSLERİMİN TARİFİ YOK"

Futbolcu Caner Erkin ve oyuncu Şükran Ovalı'nın kız bebekleri geçtiğimiz aylarda dünyaya gelmişti. Çift bebeklerinin adını Mihran Ela koymuştu. Caner Erkin, doğum sonrası çekilen fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Caner Erkin paylaşımının altına şu notu düşmüştü: "Hislerimin tarifi yok, kelimeler yetmiyor, dua ediyorum sadece. Sağlıklı, vicdanlı, adil, ülkene yararlı biri olman için. Canım kızım bayramların en güzelisin. Bizi aile olarak seçtiğin için şanslıyız. İsteyen dileyen herkese nasip olsun dilerim, Allah seni ve tüm çocukları korusun. Ne bir eksik ne bir fazla, CANIMSIN SEN. Mihran Ela... Sizi çok seviyorum aşklarım.Herkese İyi Bayramlar dilerim. "

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şükran Ovalı Caner Erkin Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (29)

ali d.:

evlat dedin mi ister anadolu mun bir köyünde garip bir çobanın evladı olsun isterse ülkemin en zengin en meşhur insanımın evladı olsun söylenecek tek sözüm olur allahımdan şifa dilerim allahım evladına kötü gün göstermesin derim

26
1
yanıtYanıtla
İNSAF:

Allahım şifasını versin ona ve bütün hastalarımıza

27
0
yanıtYanıtla
kader:

kılo alacagım dıye korkudan spor yaparsan hamıleyken devamlı olacagı bu cocuk gelısemıyor sızın hırslarınız yuzunden sonrada cılesını yıne evlatlar cekıyor

12
9
yanıtYanıtla
???:

ne saçmalıyorsun sen alooo

yanıt4
yanıt2
adınızı yazın:

hirbo

yanıt1
yanıt0
adınızı yazın:

hirbo

yanıt1
yanıt0
SELBİL:

AĞZINDAN ELİNDEN GEÇMİŞ OLSUN ÇIKSIN Bİ İLK ÖNCE ELEŞTİRİNİ İYİLEŞTİKTEN SONRA TAVSİYE VEREREK YAPARSIN KONUŞACAĞINI BİLMEYEN İNSANLAR YÜZÜNDEN SAÇMA SAPAN YERLERE GİDİYOZ AL Bİ TANE DE ÖRNEK. . HIRS YAZMIŞSIN HIRSI ALMIŞIN YÜRÜMÜŞÜN NE HIRSI BU KADAR BUSANA SORMAK LAZIM??

yanıt1
yanıt0
AHMET:

SELBİL. . . . . TİPİK KADER YAZMIŞ KADIN HIRSI KISKANÇLIK. . . . SAĞLIK DEMEK Kİ ÖNE GEÇİYOR KISKANÇLIĞIN. . . YAZIK KADER. . . YAZIK

yanıt1
yanıt0
Hım-Hım:

ön teker nerden giderse arka tekerde ordan gidermiş,,topçulardan ve popçulardan pek hayır gelmez.

5
13
yanıtYanıtla
YAVUZS TEN FIRFIRA:

EŞHEDÜ ENLA İLAHE İLLALLAH VE EŞHEDÜ ENNE MUHAMMEDEN ABDUHU VE RESÜLÜHÜ. AMİN. ALLAH SENİ OSLAH ETSİN DAİMA. İMANA GELESİN.

yanıt1
yanıt1
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title