Haberler

Can Arat'tan Fatih Terim'e geçmiş olsun mesajı: Allah benden alsın, sana versin

Güncelleme:

Fatih Terim'in koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından spor dünyası tecrübeli teknik adam için destek mesajları yayınladı. Fenerbahçe'de yıllarca forma giyen Can Arat'ın mesajı ise oldukça duygusaldı.

Galatasaray'da İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak'ın ardından teknik direktör Fatih Terim'in de koronavirüsü testi pozitif çıktı. Deneyimli teknik adam hastalığa yakalandığını sosyal medya hesabından duyurdu, "Merak etmeyin. Emin ellerdeyim" ifadesini kullandı.

"ALLAH BENDEN ALSIN, SANA VERSİN"

Bu mesajın ardından renk gözetmeksizin tüm spor dünyası birlik oldu ve tecrübeli teknik adama destek mesajlarını yolladılar. Bu isimlerden biri de yıllarca Fenerbahçe forması giymiş Can Arat oldu.

Can Arat'ın mesajı şöyle;

Fenerbahçe'den yetişmeme rağmen, renk farkı gözetmeksizin beni A Milli Takıma kazandırdın hocam. Elini uzatmanı bekleyen çok oyuncu var hocam. Allah benden alsın sana versin, canım feda sana imparator.

Can Arat'tan Fatih Terim'e geçmiş olsun mesajı: Allah benden alsın, sana versin

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdurrahim Albayrak Fatih Terim Fenerbahçe Can Arat Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (7)

MEMET33:

HER FENERLİNİN GÖNLÜNÜN BİR YERİNDE GALATASARAYLI OLMAK ZATEN YATAR AMA BUNU KENDİLERİNE DAHİ İTİRAF EDİP KABUL EDEMEZLER. ÇOK YAŞA İMPARATOR SEN NE DERSEN O ÇIKIYOR. . .

13
14
yanıtYanıtla
Ne yani fatih hocaya geçmiş olsun diyorsak galatas:

Yanlış

yanıt0
yanıt0
ym:

allah kimseden alıp kimseye vermez oyle bise yok

7
4
yanıtYanıtla
zzz:

yok artık

5
2
yanıtYanıtla
yaman:

her insan herkese iyi olmaz, kötüde olmaz. Fatih hocanın çok şekillerini gördük. oyuncusuna karşı taraftarına karşı, karşı takımın taraftar ve yöneticilerine karşı. insan bazı şeylerin farkına başına bişiler gelince anlıyor. Fatih hocanın Türk futboluna kattıklarınıda biliyoruz Türk futbolundan aldıklarınıda. sonuçta oda bir insan

4
2
yanıtYanıtla
RECEP:

allah biran önce bütün kardeşlerimizin şifasını versin hocamızda inşallah biran önce iyileşip güzel TÜRKİYEMİN, ANAVATANIMIZIN futbolumuza hizmetine devam etsin. hangi takımlı olursa olsun bu zor günler de , birlik içerisinde olan, vatan evlatlarımızada selamlar olsun

1
0
yanıtYanıtla
fbli:

adamsın adam . . . . keşke tüm fbliler senin gibi olsa. . malesf diğer fbli arkadaşların yorumuna baktığımda utanıyorum insanlığımdan

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title