Haberler
Güncelleme:

Habertürk canlı yayını fena karıştı! Prof Dr. Mehmet Çilingiroğlu canlı yayını terk etti

Habertürk'te Türkiye'nin Nabzı programına konuk olan California Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Prof Dr. Mehmet Çilingiroğlu, sözünün kesilmesine tepki olarak canlı yayını terk etti. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (163)

alper:

amerikadaki hocamızı anlıyorum adam haklı bu zihniyet yüzünden yurdunu terk etmiş

68
10
yanıtYanıtla
Sedat Yakup:

adam haklı Türkiye deki Profllar resmen tribünlere oynuyor özellikle Türk Tabipler birliği

47
4
yanıtYanıtla
celalettin Demirel:

TTB nin konuyla ne alakası var. Algı yaratmak diyorlar buna.

yanıt0
yanıt1
mustafa:

doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar adam dürüst ve doğru konuşuyor neden sunucu söz kesiyor

44
2
yanıtYanıtla
Oy oy:

Iyki gitmiş şişirdi 5 dk ülkeyi de terk etmiş ucuz kurtulduk bu adamdan

7
36
yanıtYanıtla
Erde:

Adam yapılan ayıp belli senin dediğin ne. . . özürlü müsün nesin? Türkiye de TV programları söz kesme ve laf yetiştirmede 1 numara adam sözünü bitirmeden 1 dk 1 dk 1 dk günümüz dizilerini izleyip TV sipiker falan oluyorlar. :D

yanıt9
yanıt1
Oy oy:

özürlü sana ve senin zihniyetine benzer erde denen mahluk...yorum yazacaksan adam gibi yaz

yanıt9
yanıt7
CAHİLLER KEŞKE ÖLSE:

Ne güzel hiç derdin yok.

yanıt12
yanıt2
Yoyo:

Cehennemde yanmayan battaniye var gardaşlık alın mı? Bi de okunmuş su var döküyor virüse kaçıyor. Ne gerek var bilime biz hakkederiz ucuz kurtuluruz. , zeka bedava. .

yanıt36
yanıt14
X:

SENİN GİBİ YARIM AKILLIDAN KURTULABİLSEYDİK KEŞKE ONUN YERİNE

yanıt1
yanıt1
Vatandaş:

Türkiye'den kaçan birini niye bağlantıya alıyorsunuz arkadaş kaçtım diyor siz zorla yaranıyorsunuz. Bırakın o değerli fikirleri amerikada kalsın vatan sever hekimlerimiz bize yeter. Hala bu Amerika ve Avrupa hayranlığı bitmedi milletimizde uyanın artık o herşeyine hayran kaldığınız medeniyet çöplük oldu.

9
26
yanıtYanıtla
Elşen:

Bu avrupa vs. yarın birgün aşı veya ilaç çıkarırsa kullanmayalım o zaman. Arabalarını, teknolojisini, yazılımlarını, icat ettiği tv yi, interneti kullanmadığımız gibi. Ha ne dersin?

yanıt12
yanıt6
lan böyle hödüklerle beraber yaşıyoruz:

valla bayan haklı oylarımız aynı olmamalı

yanıt2
yanıt3
ulas:

niye kaçıyorlar Tr den biliyor musun? çünkü TR de bilim dediğin şey ekip işidir. ekibinde bizdekiler gibi insanlar olunca iş üretilmez. bu adamlara da laf anlatamazsın. o yüzden bu ülkede adam tutamazsın. etiketi prof da olsa adamın bildigi bir sey yok maalesef. depremden tanıyoruz zaten bu tipleri biz. .

yanıt3
yanıt2
adam haklı:

Türkiyedeki prof. larımızın kaçı hak ederek prof. olmuş , herşey de torpil bilimde de torpil . Şu adamın önünde utanmadan konuşuyorlar ya bi haltmış gibi ben ona şaşırıyorum . Varsa dayın işin hazır !!!

yanıt1
yanıt0
Malum Kemal:

Yokmudur bir babayiğit ülkemde bu işin aşısını yapıp şu Amerikalı adamları susturacak

14
19
yanıtYanıtla
zalo:

olmamı ortalık aşı bulucudan geçılmıyor

yanıt10
yanıt0
Cesur eren:

Var trendyolda 5 tl

yanıt0
yanıt0
aşı şırıngası:

bizimkiler hazır bekleyici. aşı çıksın bizde yapalım kurtulalım kafası.

yanıt1
yanıt0
zırdeli:

vardıda bunu yapabilecek bi laboratuar kapattılar galiba

yanıt1
yanıt0
RAMAZAN:

Vardı ama kaçırdılar bir çoğunu ülkeden . . .

yanıt1
yanıt0
VAR AMA:

Var Turkiye''de cok is yapacak ama olay PARAda bitiyor malesef, Amerikadaki hocamizin sadece kalp uzerine sahsi sunulmus 32 milyon dolarlik fonu var bunu soyle anlatayim, korona dolayisilyla baslatilan kampanyada tum zengin ve gonullulerden toplanan para dun itibariyle 83 milyon dolar.

yanıt0
yanıt1
Tuncay:

Dun aksamki programda prof 100 defa hakli cunku adamin konusmasi kesilmez yapimci kendisi doktor gibi cevap veriyor dinlemeyi bilmiyor cilingiroglu bin kere haklidir

27
4
yanıtYanıtla
BENDEN SÖYLEMESİ:

Böyle mıy, mıy, mıy yok maskedir , yok aşıdır , ilaçtır , ottur, şifadır . Geçin bunları kardeşim . Bunun duası var . Ya okuyun , ya da nefesi güçlü bir üfürükçüye git kurtul

6
25
yanıtYanıtla
Alper:

Profesör en doğrusunu yaptı. . Haklı. .

23
6
yanıtYanıtla
sorguya çekme, gazetecilik değil:

ne yapsınlar servislerin uşağı olmuşlar o mealden iş yapmayı gazetecilik sanıyorlar

yanıt3
yanıt4
Ego:

Sürekli kendini anlatan övenlerden hiç hoşlanmam. Bu adamda fazlasıyla var. Doğru konuşuyor ama egosu çok yüksek.

18
11
yanıtYanıtla
ÖMER GÜNER:

Bence adam haklı bu kanalın spikerleri bunu her zaman yapıyor konuk alıyorlar ama çoğunluğunu konuşturmuyorlar yada sözlerini kesiyorlar.

22
5
yanıtYanıtla
Sadık:

Kesinlikle katılıyorum. Konuşmacıya söz veriyor aynı anda başlıyor konuşmaya. Ne konuşmasına izin veriyor ne de açıklamasına.

yanıt10
yanıt2
Türkiye:

İşte benim anlattığımı, yayını terketen gerçek doktorumuz anlatmış. :)Doğruları söylüyor. .

24
3
yanıtYanıtla
ATİLLA:

Bizdeki profesörlere bakıyorum ne makale ne araştırma ne buluş var anca eş dost sayesinde üniversite de profesör olup ego tatmini yapıp siyaset yaparlar. Şu adamın tıp dünyasına kattığı sadece OCT bile milyon dolarlar ediyor böyle insanları kaçırdığımız sürece dolar 20 lira da olur . . .

23
3
yanıtYanıtla
Filipinde1türk:

Emanet edildigmiz doktorlar bunun gibi.olmasi gerekli adam yuzde 10000 hakli. Soledikleri bire bir dogru

23
2
yanıtYanıtla
.:

Gençler adam haklı dağılın

18
7
yanıtYanıtla
123:

ben izledim deli oldum adam ne güzel anlatıyor spiker hem araya giriyor.

19
5
yanıtYanıtla
dede:

Ben bu yüzden terkettim Türkiye’yi “ sözü herşeyi açıklıyor zaten

16
8
yanıtYanıtla
Esesli:

Türkiye terk edilecek bir ülke değildir. Amerika, Türkiye de bir çok başarılı Profesöre yüksek lisans ve doktora döneminde çok yüksek maaşlar teklif etti. Ama onlar kendilerini okutan bu vatana hizmet etmeyi, paraya değişmediler. Vizyon, karakter, ahlak.

yanıt2
yanıt6
Saygılı okur:

Saygıdeğer doktorumuzun her ne kadar sinirli bir yapısı olsa da, bu kadının her programında söz kesme ve saçma sorularının saygısızlığına karşı çok güzel cevap vermiş yayını terk ederek. tebrik ederim.

22
2
yanıtYanıtla
Oguzhan:

Cok haklisiniz gercekten cok sacma sorular sorup konuyu sulandirdi.

yanıt1
yanıt0
ahmet atalay:

didem hanım bundan sonra din adamlarını programa çıkarırsın.

18
5
yanıtYanıtla
Fatih:

Didem Aslan bu işi yapamıyor Uzun zamandır da izlemiyorum bu yüzden Kimin ne dediği anlaşılmıyor Bu kadar konuk neden alınır ki Habertürk ün yeni yayın çizgisi kaos üzerine

18
4
yanıtYanıtla
BÖLEN SİMDİ KONUŞSUN:

İyi yapmışsın ÇİLİNGİROĞLU...40YİİLİN BASİNDA 1 PROGRAM YAPİYORSUNUZ ONU DA BECEREMİYORSUNUZ... Habertürk TV. SİLDİM...

21
1
yanıtYanıtla
Serdar:

Bu nasıl bir egodur ya. Tavan yapmış.

11
10
yanıtYanıtla
Kerim:

Hoca diyorki: olayi abd rus savasina cevirmek istiyorsunuz, politiklestiriyorsunuz, bilimsel degilsiniz ve sacmaliyorsunuz sürekli, dinleme kültürünüz yok, önyargili ve cahilsiniz diyor, insan olun diyor, bunun tartismasi olmaz diyor, moderatör bu tartisma progami diyor. Bunun tartismasi olmaz sayin moderatör, dinlemeyi ögren, politize etme, abd rus düsmanilginin sirasi degil diyor. ´ hocam, Hocama sevgiler ve saygilar.

17
4
yanıtYanıtla
canıtın:

program moderatörü bayan, konuklarına her zaman bu şekilde davranıyor. kendi işine gelen konuklara daha farklı davranıyor.

18
2
yanıtYanıtla
Nuray derin:

Didem hn.programıni bugün çok ciddiyetsiz buldum.Konukları sanki komedi seyreder gibi sürekli siritoyorlardi.En aklı başında olan Mehmet adlı ABD bağlanan doktordu.Modorotorlukte çok kötüydü.

18
1
yanıtYanıtla
Nursen:

Didem hep öyle gorun artık şunun yuzunu gerçekte n çekilmez bir kadın

yanıt1
yanıt0
Zeki:

Adam egolu evet ama oturumu yöneteninde söz kesmekten başka bir numarası yok

16
3
yanıtYanıtla
'':

doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar :),

13
3
yanıtYanıtla
Mükerrem koç:

Bu nedir ya allah asina bu nasil bir pisikoloji adam kendinde degilki bilgileri bildigi ne var hic birsey demeden bağırıyor adam uçmuş allah asina niye cikartiyorsunuzki bu adami

7
9
yanıtYanıtla
Vedat:

Nereden biliyorsun adamın bilgisiz olduğunu?Uzmanlık alanın nedir? Prof ünvanını böyle klavyede sallayanlara vermiyorlar bilgin olsun.

yanıt5
yanıt2
Habertürkk:

Tamam mükerrem bi daha çıkarmayız

yanıt3
yanıt2
ÜZGÜN:

ADAMA'''''''' SEN AMERİKA''''DASIN TURKIYE''''NİN DURUMUNU BİLMESSİN'''''''' GİBİ BİŞEY SÖYLEMİŞ BİRİSİ VİDEONUN SONUNDA SÖYLÜYOR ADAM HAKLI MADEM ADAMA ÖYLE DİYECEKSENİZ NEDEN DAVET ETİNİZ.

15
1
yanıtYanıtla
anti partizan:

amerikada diye mi artistleşmiş

6
10
yanıtYanıtla
İsa:

Sunucunun saçmalığı Allah aşkına Millete Tiyatromu izletiyor siniz Madem Söz vermeyeceksin Saygı Duymayacaksınız Niye Programına Alıyorsun Diğer Tarafdan da Güya Hoca Olmuşlar Alayvari Bıyık Altı Gülmeler Ya Ayıptır günahtır İnsanlar evlerine Haps olmuş İnsanların psikolojisi bozulmak üzere Lütfen Her yaptığınız programın içine ediyorsun konuklardan fazla sen konuşuyorsun Lütfen Bu saçmalıkları dan vaz geç Kimsede yanlış anlamasın kimseyi de savunmuyorum çünkü programdan doğru dürüst bir şey anlamıyoruz Ekranın karşısında geçirdiğimiz zamana yazik

12
3
yanıtYanıtla
coni:

hocam aklin varsa gelme buraya, burda ne kiymetin bilinir ne sana is yaptirirlar, 3 gun sonra doktora siddet diye haberlere cikarsin ! iyi zamaninda kacmisin darisi bizim basimiza

11
3
yanıtYanıtla
ABC:

Sunucuyu dinlerken ben bile kızdım. Durumun ciddiyeti de değiller. En çok vaka görülen ülkeden sesleniyor hocamız ne gördüklerini anlatıyor. Oradaki insanların hepsi değerli video ilk açtığımda ilk okul gibi herkes ayrı telden konuşuyordu. Ona sinirlenmiş olsa gerek.

13
1
yanıtYanıtla
PROF !!:

ADAMA'''' SEN AMERİKA''DASIN TURKIYE''NİN DURUMUNU BİLMESSİN'''' GİBİ BİŞEY SÖYLEMİŞ BİRİSİ VİDEONUN SONUNDA SÖYLÜYOR , ONA KIZMIŞ ADAM HAKLI BİZİM MEMLEKETİMİZDE ÇOK BİLMİŞ DOLU. . . KOCA PROFESÖRLE KAFAMI BULUYONUZ AFERİM BRAVO. . . ……. .

13
1
yanıtYanıtla
tp:

Türklere dışarıda maske takın derseniz demek ki maske koruyormuş diye dışarıdaki insan sayısı 5 katına çıkar. Türk hekimlerinin dediği gibi düzgün kullanamayacaklarından bir facia olur. Oradaki adam önce evde tutmak şartılya diyor. amerikalıların davranışlarını baz alarak konuşuyor.

yanıt0
yanıt0
Lejyoner:

Adam haklı Amerika da adamlar ölüyor bizimkiler hala iyimser olmaya çalışıyor her ihtimale karşı maske takın diyor bizimkiler maske korumaz diyor çok ilginç

13
1
yanıtYanıtla
PROFESÖRÜN SUÇU NE:

Bu Didem''in hal ve hareketlerini hiç beğenmiyorum. Sadece bu değil Enine Boyuna programının moderötörü de sürekli söz kesiyor. CNN Türk yayında böyle şeyler olmuyor. Geçen günlerde gözlük takan profesörün de sözü kesilmişti ve adam bir daha Habertürk yayınlarına katılmadı. Sorun sizsiniz . Aşırı kendini beğenmişlik işinde çok iyi olduğunu düşünen, aşırı kibirli bir haberci. Ego tavan yani konuşmalarına bakın prof ayrıldıktan sonra. Bunlara kanalları destek çıkıyor ki istedikleri gibi laf kesiyorlar.

12
1
yanıtYanıtla
Prof puffff:

Turkiyede çoğu profosor kıdemli uzmandır. Bilimle alakası yoktur. Bilgileri ezberdir. Üniversiteye girişleri şaibelidir. Dünya literatürüne katkısı yoktur. Tv ye çıkar boş boş konuşurlar. Hiç bir dünya ülkesi bunları sallamaz. Istisnalar var tabi

12
1
yanıtYanıtla
HAMZA:

Kanallarda ki moderatör ler çok saygısız . . . Sadece bu adama yapılan değil hangi kanalı açsam sürekli laf kesen araya atlayan saygısız cahil insan dolu kanallar.

11
2
yanıtYanıtla
Aktunga:

Didem aslan hep yapar bunu yorumculuğu cümlesi bitmeden araya girerek insanlar anlamadan başka tarafa yönlendirir demektir yorumcuları iyi dinlemeden spikerlik yapıyor bende çok izlerim hbturku sinirlenirim bazen

10
3
yanıtYanıtla
Aleksanyan:

cahil ile etme sohbet küstürür, şu adamın bulduğu tıp dünyasın da çığır açan teknolojileri araştırmaları yapan ülkede kaç tane prof var acaba kaçının cv si bu adam kadar kabarık milyon dolarlık teknolojiler den bahsediyorum . . .

10
3
yanıtYanıtla
Suyum:

Ölüm korkusu insana neler yaptırıyor, aferin imana gelmiş.

5
8
yanıtYanıtla
Pertol:

Şu hanımefendinin programını iki kere 10 dakika boyunca seyreden hocanın ne demek istediğini anlar. Birine söz verdiği anda kendisi de konuşmaya başlıyor. Oturum yönetmeyi konuşmacıların sözünü kesmek olarak anlamış bu hanımefendi...

10
2
yanıtYanıtla
YALANMI:

Türkiye''de televizyonculuk iyi aile çocuklarının elindedir.

9
3
yanıtYanıtla
Oyun:

Prof Narsist galiba medeniyetten uzakta Amerikada

3
9
yanıtYanıtla
antepli:

adam miss gibi açıklama yapıyordu. .

9
3
yanıtYanıtla
ALPER:

ADAMA REKLAM ICIN BAGLANYORSUNUZ. SONRADA KONUSTUGUNDA DA KONUSTURMUYORSUNUZ. ADAM HAKLI.

12
0
yanıtYanıtla
JUDGE:

Prof Dr. Mehmet Çilingiroğlu tamamen haklıdır. Mehmet bey e önce Ankara dan katılan halk sağlığı uzmanı siz abd den burayı bilemezsiniz anlamına gelen söz sarf etti. Sonra İlyas hoca ve Derya hoca saçmaladı. Daha düne kadar ilyas hoca sağlıklı olanlar maske takmasın diyordu şimdi herkes taksın diyor. Mehmet hoca ben maskeyi zaten ta başından beri söylüyorum herkesin takmasını diyor. Mehmet hoca olaya bilimsel yaklaşıyor bizimkiler bilimsellikten uzaklar. Sunucu Sunucu zaten baştan başa yanlış

11
1
yanıtYanıtla
ABC:

Kesinlikle haklısın Sunucu çok araya giriyor.

yanıt6
yanıt0
antiscientist:

Hastalığın, bilimin tartışması mı olur, bu yalnızca Türkiye''de var. Bilim insanları kanıtlanmış verilerle elde ettiği bulguları sunar. Sunucu katılımcıların ve izleyicilerin merak ettiği türden soruları işin uzmanına yönelterek insanların bilinçlenmesini sağlar. Sadece bizde var siyaset, futbol tartışması gibi bilimi ayaklar altına almak. Doktor''dan başka herkes konuşuyor ülke de. O yüzden ilk 10 günde en hızı hastalığın yükseldiği ülke olduk.

9
2
yanıtYanıtla
X:

keşke kısa ve öz yazsaydın o zaman anlardık boş yazdın he

yanıt0
yanıt1
xxx''e:

Bilim senin neyine. Sen Nagihan alçı dinle, her türlü konuda anlayabileceğin dilde anlatır.

yanıt2
yanıt1
NE DEMEK:

olur peki baş üstüne

yanıt0
yanıt0
Amerikanmış:

Bu prof denen zatı CNN''de izliyordum. ''Bizim Amerikada'' diye cümleye başladı küfredip kanal değiştirdim. Bu adamın ülkemizle ilgili biri olması mümkün değil.

3
8
yanıtYanıtla
Muhtesem cankir:

Adam hakli niye kanaldegistiriyorsun o kanaldan ogrenecegin cok sey var once eksiklerini ogren hemen tepki verecegine kendini gelistir ben boyle dusunurken bu adamlar neden boyle dusunuyor de eksiklik bendemi acaba debolaylari iyi analiz edebiliyormuyum acaba de

yanıt0
yanıt0
Muhtesem cankir:

Olaylari karsi dogu tani komal lazim adamin bir bildigi varki boyle konusuyor siyasi tarifi olmayacagiz maske takilacak o kadar adam politik pesinde degil insanlik pesinde bir kahneman amerikada olmak benim turk insani olmak hururum

yanıt0
yanıt0
Muhtesem cankir:

Amerikanci diye televizyonu kapatma olylari iyi idele analiz et

yanıt0
yanıt0
birisi:

nihayet bir prof posta koymuş tv programına, o da amerikada yaşayan bir Türk prof. Koca koca kariyer sahibi insanlar işini gücünü bırakıp (tamam bir kısmı zaten medyatik, onların ekranlarda konuşmaktan başka işler yok zaten) geliyor yayına tam konuşacak yok reklam, yok zaman bitti, delikanlı biri çıktı sonunda.

9
2
yanıtYanıtla
1 2 3
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title