Haberler

Bomba iddia! İsmail Kartal'ın yerine gelecek teknik direktör artık belli

Güncelleme:

Fenerbahçe'de alınan peş peşe başarılı sonuçlara rağmen İsmail Kartal'ın koltuğu sağlamda değil. Başkan Koç daha önce yaptığı açıklamada, "Hoca konusunda bu kez turnayı gözünden vuracağız" demişti.

Bomba iddia! Ali Koç ve bir yönetici, yeni hocayı getirmeye gitti

"LİZBON'A GİTTİ"

A Spor'un muhabiri Ahmet Selim Kul canlı yayında, "Başkan özel uçağıyla Lizbon'a doğru gidiyor. Görüşmenin bu akşam olmasını bekliyoruz. Başkan'la birlikte yönetici Selahattin Baki de var" dedi. Löw'den maliyetler sebebiyle vazgeçen Fenerbahçe'nin Jesus'la görüştüğü konuşuluyordu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Joachim Löw Fenerbahçe Ali Koç Haberler

500

Yorumlar (8)

mahmut kemal :

İsmail Kartal hoca değil mi ? İsmail Kartal geldikten sonra puan cetveli yapılsa açık ara fener önde, sezon başında gelseydi bu kazanma oranıyla şu an fener şampiyondu. Milyon dolarlar ödeyip yabancıyı getirip 1 ay sonra kovup üstüne bir de tazminat ödemek hangi akılla izah edilebilir?

152
12
yanıtYanıtla
umurka 06:

İş çıkaracak başımıza, durup dururken.

yanıt17
yanıt4
ibrahim alptuğ avcu:

İsmail kartal giderse yazık olur fenerbahçeye

130
16
yanıtYanıtla
umurka 06:

Hala adam yabancı hoca arıyor, yahu yabancı hoca, onun maiyetinin ücretleri, transfer bütçesi Fenerimizi duman eder. Ayrıca çok başarılı hocayla neden devam etmiyor? Artık Teknik direktör hatası yapamazsın Başkan , elindeki fırsatı kaçırma

112
20
yanıtYanıtla
İsmail manav:

Ali koç ismail hocayla devam etmelisin pereridan daha iyi teknik direktör konusunda yabancı hocayla devam etmenin vede direnmenin anlamı yok

16
1
yanıtYanıtla
Hakkı Konuşan:

İsmail kartal gideceğine sen git Ali Koç !

14
0
yanıtYanıtla
Gültekin Saday:

Ali koç kaşınıyor

9
0
yanıtYanıtla
Pataküt :

Ye kürküm ye bunlar Arthur zico yude yemişti nedense para saçmayı çok seviyolar andan sonra yardım kampanyası yapıp utanmadan dileniyorlar.

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title