Haberler

Bizim çocuklar tarih yazmaya devam ediyor! PSG'yi deviren Lille, Fransa Süper Kupası'nın sahibi oldu

Güncelleme:

İsrail'de oynanan Fransa Süper Kupası finalinde Lille, PSG'yi 1-0 mağlup ederek kupayı kazandı. Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik'in formasını giydiği Lille tarihinde ilk kez bu kupayı müzesine götürme başarısı gösterdi.

Lille ile Paris Saint-Germain, İsrail'in Tel Aviv kentinde oynanan Fransa Süper Kupası finalinde karşı karşıya geldi. Bizim çocukların formasını giydiği Lille mücadeleden 1-0'lık üstünlükle ayrılarak kupayı müzesine götürdü.

7 YILLIK AMBARGOYA SON VERDİLER

Lille'e galibiyeti getiren golü Burak Yılmaz'ın asistinde 45. dakikada Xeka kaydetti. Bu sonuçla Lille, 7 yıldır üst üste Fransa Süper Kupası'nın sahibi olan PSG'nin bu serisine son vermiş oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Lille PSG Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (2)

KENAN KALMIŞ:

Fransa'da Türk gibi oynayan, Milli Takımda maçlara fransız kalan çocuklar diyecektiniz heralde...

59
2
yanıtYanıtla
Eren İsmail:

Bizim çocukları duyunca milli takımdan soğuyorum şuna başka bir isim bulun basdan baslayalim

39
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title