Haberler

BitTorrent coin yorum: BitTorrent (BTT Almak mı, Satmak mı?

Güncelleme:

BitTorrent coin yorum: BitTorrent fiyat kaba bir uyandırma çağrısı zarar gördü. BTT fiyatı, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,0135 $ 'a ulaştıktan sonra son birkaç günde % 35'ten fazla düştü. Piyasa değeri 5,7 milyar dolara düştü. Ayrıca, kripto para birimi sıralamasında ilk 20'den şu anki 25'e taşındı.

BitTorrent fiyat kaba bir uyandırma çağrısı zarar gördü. BTT fiyatı, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,0135 $ 'a ulaştıktan sonra son birkaç günde% 35'ten fazla düştü. Piyasa değeri 5,7 milyar dolara düştü. Ayrıca, kripto para birimi sıralamasında ilk 20'den şu anki 25'e taşındı.

Ne oldu: BitTorrent, dünyanın en büyük torrent şirketidir. Firmanın ürünleri, dosya indirmek için dünya çapında yaygın olarak kullanılmaktadır. Tron'dan Justin Sun tarafından 2018'de satın alındı. Geçtiğimiz birkaç ay içinde BTT fiyatı durdurulamaz bir rallideydi. Geçen yılın Kasım ayındaki en düşük seviyesinden % 3.200'den fazla yükseldi.

Bu eğilim çoğunlukla BitTorrent platformunun artan kullanımından kaynaklanıyor. 200 milyondan fazla BitTorrent cüzdanı ve 100 milyondan fazla aylık aktif kullanıcı var. Ayrıca, çoğunlukla büyük altcoinlerin son zamanlardaki artışından kaynaklanıyor. Nitekim son zamanlarda, Theta ve Filecoin gibi bazı kripto paralar belirsizlikten çıkarak dünyanın en büyük blok zinciri projeleri haline geldi.

BitTorrent fiyat tahmini

Günlük grafik, BTT fiyatının son birkaç ayda önemli ölçüde yükseldiğini gösteriyor. Bu, fiyatın kısa ve uzun vadeli hareketli ortalamaların üzerinde yükselirken, RSI ve MACD gibi en iyi osilatörlerin aşırı alım seviyesine geçtiğini gördü.

Ancak, son üç gün üst üste düşen fiyatla birlikte ivme düştü. Bu, BitTorrent fiyatı için tehlikeli olabilir çünkü daha fazla alıcıyı coinlerini atmaya itebilir. Bu olursa, 20 Mart'taki en düşük seviye olan 0,0038 dolara düşebilir.

Ancak, diğer alıcıların düşüşleri satın almak için geri geldiğini görebiliriz. Fiyat tüm zamanların en yüksek seviyesinin üzerine çıkarsa yükseliş eğilimi teyit edilecektir.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gündem Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title