Haberler

Bin fidan bağışı yapan Mert Hakan Yandaş, İrfan Can Kahveci'ye meydan okudu

Güncelleme:

Fenerbahçeli futbolcular, fidan bağışlama hareketi başlattı. Fitili Mert Hakan Yandaş ateşledi.

Mert Hakan kişisel Twitter hesabından, "Birçok ilimizden gelen orman yangını haberleri sebebiyle çok üzgün ve kaygılıyım. Kahraman itfaiye ve kurtarma ekiplerine kolaylıklar diliyorum. Söndürüleni yerine koyabilmek için elimi taşın altına koyuyor ve bin fidanla hareketi başlatıyorum. Sen de var mısın İrfan Can Kahveci?" paylaşımı yaptı.

Bin fidan bağışı yapan Mert Hakan Yandaş, İrfan Can Kahveci'ye meydan okudu

"SIRA SENDE CANER ERKİN"

İrfan Can da bu paylaşımda Caner'e çağrı yaptı. Caner Erkin'i etiketleyen İrfan, "Ülkemizin geleceğinin nefes alabilmesi için ben de bu harekete bin fidanla destek oluyorum. Sıra sende Caner Erkin" diyerek hareketi devam ettirdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Caner Erkin Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (2)

REDSONİC :

SİZİN İÇİN RAKAMLAR ÇOK AZ OLSADA DÜŞÜNÜP BU İŞE EL AYAK OLMANIZI TAKTİRLE KARŞILIYORUM. TEŞEKKÜRLER ÜLKE ADINA HELAL OLSUN

10
0
yanıtYanıtla
pentakill lol:

dünyanın en büyük sivil toplum örgütüdür Fenerbahçe. Bu daha önce 3 temmuz olaylarında kanıtladık şimdi ise devam ettiriyoruz. Allah yapacağınız yardımları kabul etsin. inşallah o ormanlar tekrar aynı seviyeye ulaşır :(

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title