Haberler

Bild: Arsene Wenger teknik adamlığa dönüp Türkiye'de takım çalıştırmayı düşünmüyor

Güncelleme:

Fenerbahçe'de Erol Bulut'un tartışılan performansının ardından teknik direktör adayları arasında ismi geçen Arsene Wenger'in, teknik adamlığa dönüp bu görevi üstlenmeyi düşünmediği belirtildi. Haberde ayrıca ünlü çalıştırıcının Mesut Özil ile en iyi döneminde Arsenal'de birlikte çalıştığına dikkat çekildi.

Ünlü teknik adam Arsene Wenger'in Fenerbahçe'nin teknik direktör adayları arasında anılması, Almanya'da yankı uyandırdı. Bild gazetesi, Fransız çalıştırıcı ile ilgili Türkiye'de ortaya atılan iddiaları mercek altına alan bir habere imza attı.

"FENERBAHÇE TEKNİK DİREKTÖR ARAYIŞINDA"

Alman Bild'in internet sitesinde "Fenerbahce teknik direktör arayışında" üst başlığıyla verilen haberde "Özil'in kulübüyle şimdi de Wenger'in ismi geçiyor" başlığı kullanıldı. Fenerbahçe teknik direktörü Erol Bulut'un sarı-lacivertli ekipteki günlerinin sayılı olduğuna yönelik Türk basınında haberler çıktığı hatırlatması yapıldı.

Bild: Arsene Wenger teknik adamlığa dönüp Türkiye'de takım çalıştırmayı düşünmüyor

ALİ KOÇ İLE WENGER İYİ DOST

Trabzonspor maçının kaybedilmesi durumunda, takımın şampiyonluğunun tehlikeye gireceği vurgulandı. Christoph Daum, Okan Buruk gibi hoca adayı olarak anılan isimlere Wenger'in de eklendiği belirtildi. Ünlü hocanın kulüp başkanı Ali Koç ile iyi dost olduğu, Mesut Özil ile en iyi döneminde Arsenal'de birlikte çalıştığına dikkat çekildi.

"TÜRKİYE'DE TAKIM ÇALIŞTIRMAYI DÜŞÜNMÜYOR"

Tüm bu detayların sıralandığı haberini Bild gazetesi, kendisinin konuyla ilgili bilgisini paylaşarak sonlandırdı ve "Arsene Wenger teknik adamlığa dönüp Türkiye'de takım çalıştırmayı düşünmüyor" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Arsene Wenger Fenerbahçe Türkiye Bild Haberler

500

Yorumlar (1)

VİZYON:

Çalışması yada çalıştırması gerekmez, çoluk çocuğun, bedavacıların, yalakların, kazıkçı menejerlerin cirit attığı FB futbol takımının sorumlusu yapıp yetkilendirilse yeter, hem Sn KOÇ un hemde FB nin kurtuluşu olur, görürsünüz-ki o yalakalar, bedavacılar ne tesislerden nede FB nin sırtından nemalanamazlar. Ama bu gün geliyorum desin o çok sevgili güya FB li kafalardan ve medyadan nasıl algılar yaratılarak vaz geçirilmeye uğraşırlar, yaşadık biliyoruz 3 yıldır görüyoruz. . .

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title