Haberler

Beşiktaşlı Taraftarlar, Şenol Güneş'i Islıklayıp Guti'yi Alkışladı

Güncelleme:

Beşiktaşlı taraftarlar, Atiker Konyaspor ile oynanan maç öncesi Şenol Güneş'i ıslıklayarak Guti lehine tezahüratlar yaptı.

Beşiktaş- Konyaspor maçı öncesinde siyah beyazlı taraftarlar Şenol Güneş'e tepki gösterdi. Stadyum anonsundan tecrübeli teknik adamın isminin anons edilmesi sonrasında tribünlerden ıslık sesleri yükseldi.

Öte yandan siyah beyazlı taraftarlar yardımcı antrenör Guti Hernandez lehine sloganlar attı.

Hatırlanacağı üzere Şenol Güneş'in A Milli Takım teknik direktörlüğüne getirilmesi sonrasında Beşiktaşlı taraftarlar bu karara tepki göstermişti.

1 HAZİRAN'DA MİLLİ TAKIMIN BAŞINA GEÇECEK

Şenol Güneş, resmi olarak 1 Haziran 2019'dan itibaren A Milli Takımın teknik direktörü olacak. Güneş, mart ayında oynanacak 2 resmi karşılaşmada da Ay-Yıldızlıların başında olacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Guti Hernández Şenol Güneş Konyaspor Spor Haberler

500

Yorumlar (25)

GÖKTÜRK:

ARKADAŞLAR BU ŞEKİLDE MİLLİ TAKIMA GELMESİ HOŞ DEĞİL FEDERASYONUN ÇOK HATASI VAR.ZATEN MİLLİ TAKIMIN HAZİRANA KADAR TURNUVASI YOK.ŞENOL HOCA NORMAL GÖREVİNİ BİTİRİP SEZON SONU GELEBİLİRDİ.TÜRKİYEDE ŞENOLDAN BAŞKA HOCAMI YOK.YOK DERSENİZ DİĞER KIYMETLİ SPOR ADAMLARINA AYIP OLUR.

43
1
yanıtYanıtla
BJK Lİ:

BENDE TASVİP ETMİYORUM O ŞEKİLDE GİDİŞİNİ AMA ADAM İKİ YIL ŞAMPİYON YAPMIS AVRUPADA BAŞARILI OLMUŞ BENCE ISLIKLANMASI ÇOK AYIP BUNLAR GUTİ DİYOR GUTİYE YARIN DAHA BETERİNİ YAPARLAR

14
3
yanıtYanıtla
Yeniçeri:

Len tinerciler adam 4 yılda sizi iki yıl üst üste şampiyon yaptı tarihinizde ilk defa şampiyonlar liginde guruptan çıktınız nankörlük etmeyin

10
6
yanıtYanıtla
Samet atsız:

Beşiktaş taraftarı yanar döner

4
12
yanıtYanıtla
RUHI-BJK:

adam Beşiktaş''ı seviyor, kötü ayrılmak istemiyor ve belli ki anlatamadıkları var, Alkışlayın tezahüratınızı yapın içi rahat gitsin Milli Takıma . Biraz insanlık, biraz vefa, biraz da elveda tamamdır. o mutlu biz mutlu. . . 2 şampiyonluk yaşadık, unutmayın. . . ülkece sorunumuz uzattıkça uzatılan meseleler. . bu arada Şampiyonar Ligi hedefimiz var, kalsın sezon sonuna kadar, şampiyonlar ligi garanti şekilde son maça girelim güzelce uğurlayalım. . . kin nefret fesat komplo teorileri bıkmadık mı yahu

10
5
yanıtYanıtla
takatukasan:

tiyatrocu senol peruklu senol emekli ol milli takim senin neyine

3
12
yanıtYanıtla
Recep.BJK:

arkadas adam 4 yıldır beğenırsınız yada begenmezsınız ama bu takım ıcın elınden gelenı yaparak bence basarılı bır sekılde yönetti. sezonu senol hocayla bıtırp adam gıbı gondermek gerekır.

9
5
yanıtYanıtla
efendim:

İşte bunu adı nankörlük. . . Sanki başka takıma gidiyor. Bunların milli takım umrunda değil

5
8
yanıtYanıtla
haydrar:

bunlar hocanın iyi günleri, sen milli takımı ne katıyorsun. ordan nasıl kaçacak onu düşün.

yanıt3
yanıt3
marjinal/bjk:

Şenol Güneşin değeri tribünlerdeki bir grup taraftarın bağırması ile düşmeyecektir Sürekli tüketmeye alışmış insanların tehamülsüzlüğü o kadar hat safhaya çıkmış ki istedikleri olmayınca ne söylediklerini kulakları duymuyor basit , aç göz , sabırsız , bencil ve barbar bir sürü insan Şenol Güneş istifa diye bağırıyor kendileri gibi değersizleştirmeye çalışıyorlar her şeyi herkesi

7
4
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title