Haberler

Beşiktaşlı futbolcu Boateng'in eşi Melissa Satta: 'Günde 10 kez birlikte oluyoruz' açıklamasını yapmamalıydım

Güncelleme:

Beşiktaş forması giyen Ganalı yıldız Kevin-Prince Boateng'in eşi Melissa Satta, 2012'de Boateng'in sık sakatlanmasının nedeni olarak günde yaklaşık 10 kez cinsel ilişkiye girmelerini göstermişti, şimdi ise bunları basına anlatmanın büyük yanlış olduğu itirafında bulundu.

Beşiktaş'ın Ganalı yıldızı Kevin Price Boateng'in model eşi Melissa Satta, 2012'de basına yatak odası sırlarıyla ilgili yaptığı açıklamalardan dolayı pişmanlık yaşıyor.

Satta, Boateng'in o dönemlerde sıkça sakatlanmasını günde çok fazla birlikte olmalarına dayandırmıştı. İtalyan model yaptığı açıklamada, "Günde yaklaşık 10 kez birlikte oluyoruz ve Boateng bu nedenle biraz sık sakatlanıyor" demişti. Boateng'in Milan forması giydiği dönemde yapılan bu açıklamalar, büyük tepki çekmişti.

"PİŞMANIM"

Melissa Satta, 8 yıl sonra o dönem yaptığı açıklamalardan pişmanlık duyduğunu belirtti. Arjantin basınının İtalya'dan La Gazzetta dello Sport'a dayandırdığı açıklamalarda ünlü model, sözlerinin ne derece sıkıntı yarattığının farkına vardığını belirtiyor. Hala günde çok fazla cinsel ilişkiye girdiklerini belirten Satta, bunları basınla paylaşmanın yanlış anlaşılabileceğini kabul ediyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Melissa Satta Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (65)

COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Sanırım işedikkerinizide sayıyorsunuz,ulan safi reklamsınız

142
10
yanıtYanıtla
KUZU CEMAL:

On kez dogrudur inanirim da, tek biriyle oldugu hic inandirici degil.

103
13
yanıtYanıtla
TUBA:

ya bir insanın eşinin yatak sırrını anlatması nasıl bir genişliktir. . Bunlarda ayıp kavramı yok heralde.

109
6
yanıtYanıtla
Xd:

Dünyada 7.5 milyar insan var ve bu 7.5 milyar insanın hepsi 2 kişinin birlikteligiyle meydana geldi. Bunda bu kadar özel olan ne? Şu ayıp kavramını falan yok edin artık. Şu değer saçmalıklarından kurtulun. Hep toplum psikolojisi. Saçmalıklar silsilesi.

yanıt16
yanıt108
evrim çöpe:

7. 5 milyar insan tuvalete yapıyor diye gelip üstüne yapsınlar o zaman. Bunda özel olan ne? Ayıp olan ulu orta bahsedilmesi, yapılması değil.

yanıt11
yanıt18
ömer turan:

evrim çöpe ve xd. siz ne ne mezhebi genişsiniz. aileniz yokmu ana bacınız yokmu yav sizizn.

yanıt8
yanıt1
Muharrem:

10 defa biraZ at civcivler yesin çeşmemi bu

yanıt10
yanıt1
Harun:

Ne la musluk mu bu

72
4
yanıtYanıtla
Gokhan:

Bizimde 10 ve üzeri attığımız olmustur ama ertesi gün akşama kadar pert enerji dusuk

23
28
yanıtYanıtla
bf:

Yavaş at

yanıt4
yanıt0
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title