Haberler

Beşiktaş Yöneticisi Ahmet Ürkmezgil: Hakemler çok deneyimsizdi bugün

Güncelleme:

Gazişehir Gaziantep-Beşiktaş maçından sonra konuşan Beşiktaş Yöneticisi Ahmet Ürkmezgil, hakemlere yüklendi. Ürkmezgil, "Hakemler çok deneyimsizdi bugün. Penaltıdan önceki taç atışı VAR'dan incelenmeliydi. Daha 4. haftada hakem hatalarının bu boyuta ulaşması korkutucu." dedi.

Beşiktaş'ın Gazişehir Gaziantep'e 3-2 mağlup olduğu maçın sonunda Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, karşılaşmanın hakemine yüklendi.

Ürkmezgil, "Sayın Zekeriya Başkan göreve geldiğinde kendisin alıp kutlamıştım. Sayın Kaptan, bu sene gerçekten bütün bu olaylarla ilgili çok dikkatli olmamız gerektiğini söylemiştim. Geçen sene çok şeyler yaşandı. VAR çok gündeme geldi, bugün bunun bir neticesi mi kafam karışıyor. Bugün VAR'da Koray Gencerler nasıl verildi, geçen hafta Rize'de de o vardı sanırım. Dördüncü hakem de herhalde ligimizin en genç hakemlerinden biriydi." dedi.

Beşiktaş Yöneticisi Ahmet Ürkmezgil: Hakemler çok deneyimsizdi bugünAhmet Ürkmezgil

"DORUKHAN'A ATILAN TEKME SARI KARTLA GEÇİŞTİRİLDİ"

Ürkmezgil, "İkinci yarı çok yavaş ve yerden topu kaleciye teslim etmeye başladılar. Dorukhan'a gelen tekmeyi sarı kartla geçiştirdi. O kartın rengi sadece sarı mı olmalıydı? Hakemler çok deneyimsizdi bugün. Penaltıdan önceki taç atışı VAR'dan incelenmeliydi. Ligimizde daha 4. haftada hakem hatalarının bu boyuta ulaşması düşündürücü ve korkutucu." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ahmet Ürkmezgil Gaziantep Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (36)

Alper:

Ortağınız ali koç ve elinize aldığınız diğer takım başkanlarıyla geçen sezon bildiri yayınlayıp hakemlere sahip çıkan siz degilmisiniz ne oldu aynı hakemler bunlar ama bu iş böyle olmaz bir bildiri daha yayınlayın ali koç ile beraber Galatasaray hakemleri etkiliyor diye ne yaparsak yapalim olmuyor diye

18
4
yanıtYanıtla
Ağlak BJK:

HAKEM ÇOK İYİ YÖNETTİ MAÇI AĞLAMAYIN HEMEN EZİKTİSTAN SİZİ

16
3
yanıtYanıtla
Avrupa fatihi:

Gs ye sallarken iyiyidi değil mi ? Bu sene tezgah şikebahçeyi şampiyon yapmak dedik kirli oyunlara girdi başkanınız. Beter olun.

13
5
yanıtYanıtla
LEVO:

YENİLİNCE HEMEN HAKEM SORUMLU GAZİŞEHİR HAKETTİ KAZANDI

16
2
yanıtYanıtla
vatandaş:

geçen sezon 17 takımın başkanları bu hakemlere sahip çıkarak hakemlerde hata yapar dedi şimdi ne oldu canınız mı yandı

13
2
yanıtYanıtla
hakemden önce:

takım bugün cidden çok kötyüdü önce ona bakılması lazım.

13
1
yanıtYanıtla
ETME BULMA DUNYASI:

FIKO VE BJK BITMISTIR.

10
0
yanıtYanıtla
...:

ASLINDA BJK Lİ YÖNETİCİNİN DEMEK İSTEDİĞİ HAKEMLER MAÇI NORMAL YÖNETTİ FAKAT HAKEMLERİN MAÇI BİZE KAZANDIRMALARI GEREKİYORDU . HAKEMLER BİZE NİYE MAÇI KAZANDIRMADI DEMEK İSTİYOR .

9
1
yanıtYanıtla
UA 34:

ÇEK-SENET SAHTECİSİ FİKRET ORMAN VE YÖNETİMİNİN NE DEMEK İSTEDİĞİNİ KISACA ÖZETLEMİŞSİN KARDEŞ.

yanıt4
yanıt1
serhat can:

beşiktaşı yenmek için gerekli olan malzemeler 2 kırmızı kart 1 penaltı bide 3-0 ken 6 6 diyenler vardı 3-2 olunca 3-3 olacak diye bir tarafları korktu.

2
7
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title