Haberler

Beşiktaş'ın Shinji Kagawa Paylaşımı Korelilerin Tepkisini Çekti

Güncelleme:

Beşiktaş, sosyal medyada yeni transferi Shinji Kagawa'yı tanıtırken İmparatorluk bayrağına yer verdi. Bu paylaşıma Koreliler büyük tepki gösterdi.

Kagawa transferinde Beşiktaş'ın sosyal medya paylaşımı olay oldu. Kartal, Kagawa'nın, illüstrasyon resmini "Boğazın Samurayı" başlığıyla duyurdu. Bu fotoğrafın arkasında ise ışık saçan Japon bayrağı yer aldı. Bu bayrağın 2. Dünya Savaşı öncesi Japonya'nın yayılmacı politikasını temsil eden 'Asahi Bayrağı' denen ırkçı bir anlamı olduğu ise gelen tepkilerden sonra fark edildi. Özellikle Japon işgaline uğramış Koreliler bu paylaşıma büyük tepki gösterdi.

1945'TE DEĞİŞTİ

Beşiktaş bunu fark edip, paylaşımı kaldırsa da Uzakdoğu'daki tepkiler bitmedi. Koreliler ve Japonlar yapılan yanlışlığın, Avrupa'da durumun pek fark edilmemesinden kaynaklandığını belirttiler. Japonya'nın yayılmacı politikasını temsil eden Asahi Bayrağı, 2. Dünya savaşından sonra ABD'nin baskılarıyla değiştirilmiş ve 16 güneş ışığı kaldırılmıştı.

İşte kaldırılan o paylaşım:

Beşiktaş'ın Shinji Kagawa Paylaşımı Korelilerin Tepkisini Çekti

(Akşam)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sosyal Medya Beşiktaş Japonya Japon Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (22)

HARBİ KARTAL:

YA BU BEŞİKTAŞ HARBİDEN SALAKMIŞ. OĞLUM LOGO OLARAK KARTALI ÇIKARIN SİZE EN GÜZELLOGO KARGA , LAN EZİK 8 TAŞLILAR

27
32
yanıtYanıtla
ERAY YÜCE:

EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ KISKANANLAR ÇATLASIN

yanıt2
yanıt1
u.leo:

sonra tinerci deyince biz kötü oluyoruz. allah ın balicileri

24
16
yanıtYanıtla
HAYDAR KAYNAR:

FENERİN TADINI ŞENOLA SORUN LAN EZİKTAŞLILAR

4
21
yanıtYanıtla
BlackEagle:

Bİ İNSAN BU KADAR BOŞ OLUR AMA DOĞRUSU FENEVLİSİN SEN LAF ETMEYE DEĞMEZ CİVCİV

yanıt13
yanıt2
ÇOMOLOKKO:

HAYDAR KAMİLİM BOŞ KONUŞSAN YİNE Bİ İŞE YARIYACAKSIN AMA ONU DA BCEREMEDİN :)

yanıt0
yanıt0
HALİL AYDIN:

KÜME DÜŞECEKSİNİZ DAHA NE KONUŞUYORSUNUZ :d

yanıt0
yanıt0
Saatçi zenci:

Ulen adam kalecinin salakligina 2 tane gol attı adamı Messi yaptınız gsjajjahsnan

18
6
yanıtYanıtla
BAŞKAN:

BİDE GÜZEL YANINDAN BAKIN DEMEK Kİ KOREDE, JAPONYADA BEŞİKTAŞ GERÇEĞİ VAR VE BU TAKIM ORADA KONUŞULUYOR. REKLAMIN İYİSİ KÖTÜSÜ OLMAZ.

8
13
yanıtYanıtla
ForzaKartaL:

yorum yapanların hepsi Renkli çöplüğünüze dönün !

7
12
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title