Haberler

Beşiktaş Başkanı Çebi: Caner ve Gökhan ile ilgili kararı sezon sonu vereceğiz

Güncelleme:

Bağış kampanyası için düzenlenen basın toplantısında sözleşmeleri sona eren Caner Erkin ve Gökhan Gönül'ün takımdaki geleceği hakkında konuşan Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, transferle ilgili konuyu sezon bittikten sonra konuşacaklarını söyledi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, bağış kampanyası için düzenlenen basın toplantısında sözleşmeleri sona eren Caner Erkin ve Gökhan Gönül ile ilgili önemli açıklamlarda bulundu.

"Caner Erkin ile Gökhan Gönül'ün sözleşmeleri konusunda son durumu nedir?" sorusunu cevaplayan Ahmet Nur Çebi, "Bugün başlattık kampanyayı. Onlar da kampanyaya katılırsa mutlu oluruz. Her futbolcumuz, 8 maçı kazanmaları gerektiğini söylediler. Kafalarının karışmasını istemediler. Transferle ilgili konu 8 hafta bitmeden konuşulmayacak. Boş kağıda imza atıp, bağış yaparlarsa kabul ederiz. Emek verdiler, biz de emeklerinin karşılığını verdik" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Beşiktaş Spor Kulübü Ahmet Nur Çebi Gökhan Gönül Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

Kerim:

Ikiside.f.b.uyum..saglar.istiyoruz..onlari.

0
0
yanıtYanıtla
Fb:

Ikisininde pilli bitmiş

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title