Haberler

Beşiktaş, Alvaro Negredo'nun Yerine Mario Gomez'i Transfer Etmek İstiyor

Güncelleme:

Alvaro Negredo ile yollarını ayıran Beşiktaş, devre arasında eski golcüsü Mario Gomez'i kadrosuna katmak istiyor.

Negredo ile yollarını ayıran Beşiktaş daha şimdiden gözünü Ocak ayına çevirdi. Vagner Love ve Larin'i yetersiz bulan Siyah- Beyazlı yönetim devre arasında daha iyi bir golcü bulmak için kolları şimdiden sıvadı. Beşiktaş'ın ilk hedefinin daha önce de gündemde olan eski golcüleri Mario Gomez olduğu öğrenildi.

TARAFTARIN GÖNLÜNÜ ALACAK

Başkan Fikret Orman'ın Mario Gomez'i mutlaka takıma geri getirerek taraftarın gönlünü almaya çalışacağı belirlendi. En iyi performansını Beşiktaş'ta sergileyen Gomez için tüm şartlar zorlanacak.

İLK ÖNCE KİRALAMA TEKLİFİ

Gomez'in transferiyle önemli bir hamle yapmak isteyen yönetimin bu oyuncu için ilk planda kiralama teklifi yapacak. Bunda sonuç alamazsa Alman golcünün bonservis bedeliyle alınması için hamle yapılacak.

Beşiktaş, Alvaro Negredo'nun Yerine Mario Gomez'i Transfer Edecek

BEŞİKTAŞ'A DÖNMEK İSTİYOR

Stuttgart'ta takımın bankosu olmasına rağmen Beşiktaş'a geri dönmeyi çok istediği öğrenilen Alman futbolcunun yapılacak teklife bu kez evet diyeceği gelen bilgiler arasında yer alıyor.

41 MAÇTA 28 GOLÜ VAR

Beşiktaş formasını 2015-2016'da giyen Gomez 41 resmi maçta 28 gol kaydetti. Siyah-Beyazlı ekibin o sezon şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Alman golcü ardından Wolfsburg'a transfer olmuştu.

(Takvim)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mario Gomez Beşiktaş Negredo Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (9)

BJKLİ:

BU ADAM BİZİ YÜZÜSTÜ BIRAKIP GİTTİ TAKIMA GELİRSE İZLEMEM MACLARI DAHA DA. . . BİZE BÖYLE ADAMLAR LAZIM DEĞİL. İLLA FORVET ALINACAKSA ABUBAKARI ALIN

7
1
yanıtYanıtla
Yeter Artık:

30 yaş adamları almayın artık. En yaşlı takımız zaten. Torun sevme yaşına gelmiş adamları getirip dünyalarca para harcamayın. Anadolu takımları 3 kuruş bütçeyle öyle oyuncular alıyor ki valla imreniyorum. 500 Bin Euro ya alıp 1 sezon sonra büyük takımlara 5 milyon euro ya satıyorlar. Scout ekibimiz ne iş yapıyor merak ediyorum.

8
0
yanıtYanıtla
Aslanbey:

Bir külüp gönderdigi bir futbolcuyu tekrar almamali bu ronaldo olsa bile.

6
0
yanıtYanıtla
HARUN37:

KESİNLİKLE FAYDALI OLAMAZ NEGRODODAN DAHA İYİBİR OYUNCU DEĞİL DAHA SPRİNTER BİRİ GEREKLİ

5
1
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Bizim takımlarda bir tuhaflık var:)))

3
1
yanıtYanıtla
Cenk:

Burnunuz yanmıyor.

2
0
yanıtYanıtla
EN BÜYÜK BJK:

GOMEZ BÜYÜK GOLCÜ BJK DAN GİTTİĞİNDEN BERİ DÖNECEĞİ SÖYLENİYOR AMA BİR TÜRLÜ DÖNMÜYOR DÖNENE KADAR JÜBİLE YAPACAK HERALDE

2
0
yanıtYanıtla
Q7:

Hadi inşallah fiko getir şu adamı sana7 taraftar söyleye söyleye ağzında tuğ bitti sezon başında gelecekti gomez şimdi kazma mustafa ve love kalmayacaktik

0
0
yanıtYanıtla
Q7:

Şu gomez gelmesin diye sallayanlar neyin kafasindasiniz siz la çıkıp siz mi gol atacaksınız geçmiş geçmişte kalmıştır duygusallığa yer yok adam besiktastayken leblebi gibi gol atiyodu derbilerde boşu yoktu akıllı olun olm gerçi siz pektemekcilersiniz size öyleleri müstehak

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title