Haberler

Bergüzar Korel'in gözyaşlarıyla yardım istediği SMA hastalarının ilaçları SGK tarafından karşılanmaya devam edecek

Güncelleme:

Gözyaşları içinde çektiği videoda SMA hastası çocukların ilaçları için yardım isteyen oyuncu Bergüzar Korel'in çağrısı yanıt buldu. Bakan Zehra Zümrüt Selçuk konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "SMA hastalarımızın SUT'a tabi ilaçlarını daha önce olduğu gibi temin etmeye devam edeceğiz" dedi.

Oyuncu Bergüzar Korel'in gözyaşları içinde yardım istediği SMA hastaları için güzel haber Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'tan geldi. Bakan Selçuk, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, SMA hastalarının tedavisinde kullanılan SUT'a tabi ilaçlarının erişimi ile ilgili yaşanan sıkıntıların çözüme kavuştuğunu açıkladı.

İLAÇLARIN ERİŞİMİYLE İLGİLİ KONU ÇÖZÜME KAVUŞTU

Paylaşımında Sosyal Güvenlik Kurumu'nun (SGK) sosyal medya hesabından yaptığı "SMA hastalarımızın tedavisinde kullanılan SUT'a tabi ilaçların erişimi ile ilgili konu çözüme kavuşmuştur" şeklindeki açıklamasına yer veren Selçuk, şunları kaydetti: "SMA hastalarımızın SUT'a tabi ilaçlarını daha önce olduğu gibi temin etmeye devam edeceğiz. Rabbim tüm hastalarımıza acil şifalar versin."

Bergüzar Korel'in gözyaşlarıyla yardım istediği SMA hastaları için Bakan Selçuk güzel haberi verdi

BERGÜZAR KOREL NE DEMİŞTİ?

Oyuncu Bergüzar Korel, gözyaşları içinde çektiği videoda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya seslenerek SMA hastaları çocuklar için ilaç alınamadığını için yardım istedi.

"Yalvarıyorum sesimi duyun" diyen oyuncu "Çok özür diliyorum. Böyle bir videoyu gerçekten koymak istemezdim ama ben artık gördüğüm şeylere çok üzülüyorum. Sizin desteğiniz istiyorum. Biraz önce Umut bebeğin sessizce içine ağladığı videosunu paylaştım. Gerçekten duygu sömürüsü yapmıyorum ama ben bir anne olarak bu çocukların bu haline dayanamıyorum. Lütfen sizden rica ediyorum. Bu çocukları sahiplenin. En azından Türkiye'de hakkı olan ilaçları almalarını sağlayın. Sağlık bakanı Fahrettin Koca'ya ve Sağlık Bakanlığı'na yalvarıyorum bu çocukların sesini duyun. Henüz Şubat ayında dünyaya gelmiş bu yavru hakkı olan ilacı alamadığı için şu an Adana sıcağında evde her yeri hortumlar bağlanmış bir şekilde hayatını sürdürmeye çalışıyor. Ben buna dayanamıyorum ve bazı aldığım nefesten utanıyorum" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Fahrettin Koca Bergüzar Korel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu?
500

Yorumlar (30)

Samimiyetsizler Ailesi...:

Yaptığı şey güzel olsa da bunun ve kocasının ülkeme yaptıklarını asla unutmayacağım. Umarım gün gelir hesap sorulur. . .

11
5
yanıtYanıtla
ADAM:

Ne yapmışlar la açıkla da bizde bilelim öyle lafı atıp kaçmak yooğğğ

yanıt2
yanıt1
kişi:

gezi parkı olaylarını unuttun herhalde. unutmayacagız.

yanıt0
yanıt3
hilal:

aynı düşüncedeyim

yanıt0
yanıt1
Hasan huseyin:

BENDE GOZYASI ICINDE SORUNLU BANKA HESABIM ICIN YARDIM DILENIYOM BAKANIM......HESABI GOREN BUNALIMA GIRIYO IKI HAFTA KENDINE GELEMIYOR, INTIHAR ETMEYE KALKISAN BILE OLDU.... YARDIM... UHU, UHU..

4
7
yanıtYanıtla
Nigdeli 51:

Annesi yillarca ağlıyor hiç bir ses yok ama ünlü bir isim ağlayınca çözüme kavuşuluyor

8
3
yanıtYanıtla
Detay:

Malesef öyle, Bergüzar hanım sağolsun vesile oldu. Keşke hemen verilse ilaçlar ve tedaviler.

yanıt2
yanıt0
Merve:

İğrenç bir insan bu kişi sanmıyorum ki sma hastaları falan umrunda olsun reklam kasıyor kendi kitlesini organize ediyor ki yüksek paralara iş alabilsin para için yapmayacağı şey yok iğrenç biri

2
8
yanıtYanıtla
):

CANIM KİŞİ KENDİNDEN BİLİRMİŞ İŞİ. . PINAR ALTUG İÇİN . . . . BERGÜZAR KOREL İÇİN İĞRENÇ . . ACABA SEN NASI MATAH BİRİSİN ÇOK MERAK EDİYORUM. . . .

yanıt3
yanıt1
muro:

mervecim insan kendini 100 metreden belli eder samimimi yoksa degilmi. Feride bence samimi. Dedigin gibi reklam yapmis olsa bile bi iyilige vesile olduysa ne mutlu bize. Baskalari gibi kicini basini acip reklam yapmamis . senle aramizda 6800 km yakin mesafe var ama ben seni cozdum.

yanıt4
yanıt0
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title