Haberler

Yönetimin "Teklifleri beğenmiyorlar" sözlerine, Belhanda ve Feghouli'den protesto

Güncelleme:

Galatasaray'da Rangers ve Kasımpaşa karşısında alınan mağlubiyetlerin baş sorumluları olarak görülen Belhanda ve Feghouli'nin yönetimi protesto ettiği ortaya çıktı.

Galatasaray'da sezona iyi başlayan Belhanda ile Feghouli bir haftada dibe vurdu. F.Bahçe ve Rangers maçlarında kötü performans ortaya koyan yıldızlar, Kasımpaşa deplasmanında da döküldüler.

Sadece birbirleriyle paslaşan ve birçok atağı başlamadan bitiren iki oyuncu kendilerine protokol tribününde tepki gösteren yöneticileri bir anlamda protesto etti.

"YÖNETİM BİZİ HİÇ SAVUNMADI"

Transfer dönemi boyunca satılacakları yönünde haberler çıkan Belhanda ile Feghouli, yönetim tarafından savunulmadıklarını düşünüyor. İki oyuncu da teklif almadıkları halde "Teklifleri beğenmiyorlar" şeklinde çıkan haberlerin yalanlanmamasından şikâyetçi.

Yönetim içindeki "Çok para alıyorlar'' yorumlarından da oldukça rahatsız olan Belhanda-Feghouli ikilisi, konsantrasyonlarını tamamen kaybetti.

(Milliyet)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Rangers Spor Haberler

500

Yorumlar (9)

parator:

takımdaki en büyük virüs sahte kabadayı parator terimdir

7
7
yanıtYanıtla
Tosunpaşa:

Üç kuruşluk topcuları getirisiniz elinizde böyle patlar ne kadar beceriksiz yöneticiler

7
3
yanıtYanıtla
ABA:

SANKİ TAKIMDA HERKES ÇOK İYİ TOP OYNUYORDA BU İKİLİ OYNAMIYOR. BIRAKSINLAR BU ALGI YÖNETİMİNİ TAYLAN I GÖKLERE ÇIKARDILAR. 3 MAÇTIR HER KAPTIRDIĞI TOP KALEMİZE GELİYOR. VE HOCA DONK U ÇÜRÜMEYE TERK EDİYOR. TAKIM DÖKÜLÜYOR HOCA 70 DK OYUNA MÜDEHALE ETMİYOR. ETTİĞİNDEDE SAHADA MÜCADELE EDENTEK KİŞİ OLAN FEGULİYİ ÇIKARIYOR OYUNDAN.

7
3
yanıtYanıtla
mrte:

Şu ana kadar en iyi analiz ve yorum

yanıt2
yanıt1
erkan:

ikiside iyi oyuncu sorun terim

5
5
yanıtYanıtla
Bakıcaz:

Sorsan Forma adaleti derler derlerde. oğulcan, kerem , ali yavuz neden kasımpaşa maçında oynatılmıyor. Kanatlarda hızlı adam lazım ama gel gör ki arda, babel feghouli gibi kağnılarla. Gamsız faydasız belhandayla bu işler olmazzzzzz

6
2
yanıtYanıtla
gs:

bu çocukları koysan bunlardan kötü oynamaz aksine bunlardan daha çok koşar adam kovalar

yanıt0
yanıt0
ESKİ GS MAHSUNİ:

SONUÇ: TERİM OYUN KURDURMAYI VE TAKIM PSİKOSUNDAN ANLAMIYOR. YÖNETİCİLER UYUYOR. BORÇ 3 - 4 MİLYAR OLUNCA KAÇACAK DELİK ARARLAR. BEKLİYORUZ. . . . . . . . . KİM FARKINA VARACAK BAKALIM.

7
1
yanıtYanıtla
DETAYCI:

Nerden tutsan elinde kalır bu gs yönetim futbolcusu ile birlikte hocanında az buçuk kabahati var elbette şu iki boş beleş tümöre gs taraftarı sabrettiriliyor. Neden beceriksiz yönetimden bu yönetimin acil istifası lazım bunlar günümüz transfer modelinden anlamıyor. Eskisi gibi koy klubun gelirlerine ipoteği yedir menejeri bas transferi devri bitti elindekiler pazarlayıp satmasınıda bileceksin. Ama bu yönetim aciz. En sonunda kluplerimize yabancılar alıcı çıkcak ve bu fpp hikayesi biticek.

3
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title