Haberler

Basketbol: Uleb Avrupa Kupası

Salon: Volkswagen ArenaHakemler: Emilio Perez Pizarro (İspanya), İngus Baumanis (Litvanya), Mykola Ambrosov (Ukrayna)Darüşşafaka: Wilbekin 20, Bell 3, Eric 8, Okben Ulubay 12, Johnson 17, Cummings 10, Roos 3, Kidd 7, Doğuş Özdemiroğlu 4, Furkan Aldemir 5, Emir Can Koşut 4, Kartal...

Salon: Volkswagen Arena

Hakemler: Emilio Perez Pizarro (İspanya), İngus Baumanis (Litvanya), Mykola Ambrosov (Ukrayna)

Darüşşafaka: Wilbekin 20, Bell 3, Eric 8, Okben Ulubay 12, Johnson 17, Cummings 10, Roos 3, Kidd 7, Doğuş Özdemiroğlu 4, Furkan Aldemir 5, Emir Can Koşut 4, Kartal Özmızrak 7

Levallois Metropolitans: Campell 9, Prepelic 8, Roos, Odom 16, Diaw 20, Francisco 7, Fevrier 2, Lesca 5, Loubaki

1. Periyot: 24-15

Devre: 51-36

3. Periyot: 76-53

Beş faulle çıkan: 38.36 Francisco (Levallois Metropolitans)

Darüşşafaka, ULEB Avrupa Kupası A Grubu 6. hafta maçında Fransa temsilcisi Levallois Metropolitans'ı 100-67 yendi.

Bu sonucun ardından Darüşşafaka galibiyet serisini 6 maça çıkartırken, Levallois Metropolitans, 5. kez yenildi.

Karşılaşmaya iyi başlayan Darüşşafaka, Johnson ve Wilbekin'in etkili oyunuyla 6. dakikayı 15-9 önde geçti. Kalan bölümde Furkan Aldemir, Kidd ve Doğuş Özdemiroğlu ile skor üretmeye devam eden ve rakibinin top kayıplarını iyi değerlendiren ev sahibi ekip, ilk çeyreği 24-15 üstün tamamladı.

Mücadelenin ikinci çeyreğine Johnson ve Cummings ile pota altından, Wilbekin ile de üç sayı çizgisinin gerisinden basketler bularak başlayan Darüşşafaka, 13. dakikada farkı çift hanelere çıkardı: 31-18. Karşılıklı basketlerle geçilen kalan bölümde Johnson, Wilbekin ve Eric ile skor üretmeye devam yeşil-siyahlılar, devre arasına 51-36 önde gitti.

İkinci yarıya Eric ve Okben Ulubay'ın basketleriyle giren Darüşşafaka, 22. dakikada farkı 20 sayıya (56-36) çıkardı. Kalan bölümde etkili oyununu devam ettiren ve rakibinin farkı kapatmasına izin vermeyen Darüşşafaka, final periyoduna 76-53 üstün girdi.

Son çeyrekte de etkili oyununu sürdüren ve rakibine üstünlüğünü kabul ettiren Darüşşafaka salondan 100-67 galip ayrıldı.

Bu arada karşılaşmayı Türk basketbolunun efsane isimlerinden 85 yaşındaki Yalçın Granit de ön sıralardan takip etti. Mücadele öncesi Darüşşafaka'dan Furkan Aldemir ile Levallois Metropolitans oyuncusu Boris Diaw, Granit'e forma verdi.

Karşılaşma sonrasında ise Darüşşafakalı basketbolcular Yalçın Granit ile fotoğraf çektirdi.

Kaynak: AA / Spor

Furkan Aldemir Okben Ulubay Doğuş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title