Haberler

Başkan Üzülmez, Şampiyon Olan Futbol Takımlarını Tebrik Etti

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Süper Amatör Küme'ye çıkan Köseköy Ateşspor ile 1. Amatör Küme'de şampiyon olan Maşukiyespor'un kutlama gecelerine katılarak futbolcuları tebrik etti.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Süper Amatör Küme'ye çıkan Köseköy Ateş spor ile 1. Amatör Küme'de şampiyon olan Maşukiye spor'un kutlama gecelerine katılarak futbolcuları tebrik etti.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Köseköy Ateş spor - Dilovası Belediye spor'u yenerek Süper Amatör Küme'de mücadele etmeye hak kazanan ve 1. Amatörde şampiyon olarak Süper Amatöre çıkan Maşukiye spor'un düzenlediği şampiyonluk kutlamalarına katıldı. Gerçkeleşen programda şampiyon takımların yönetim ve futbolcularını tebrik eden Başkan Üzülmez,ü "Kartepeli kulüplerimiz bir çok branşta başarılara imza atarak bizleri gururlandırmaktadır. Köseköy Ateş spor ve Maşukiye spor'un başarıları ilçemizin gurur kaynağı oldu. Kartepe Belediyesi olarak spor alanında yaptığımız yatırımların karşılığını görmekteyiz" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hüseyin Üzülmez Köseköy Kartepe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title