Haberler

Başkan Tutu: "Bu Takıma Yakışır Oyuncular Alacağız"

Samsunspor Kulübü Başkanı Erkurt Tutu, transfer sezonunun bitmesine çok az bir süre kala, “Bu kadronun eksik bölgelerine takviye yapmaya çalışıyoruz.

Samsunspor Kulübü Başkanı Erkurt Tutu, transfer sezonunun bitmesine çok az bir süre kala, "Bu kadronun eksik bölgelerine takviye yapmaya çalışıyoruz. Bu takıma yakışır oyuncuları kazandırmaya devam edeceğiz" dedi.

TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, hafta sonu Rize'de oynayacağı Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı öncesinde çalışmalarını Nuri Asan Spor Tesisleri'nde sürdürdü. Teknik Direktör Alpay Özalan liderliğinde çalışan kırmızı-beyazlılar, antrenmanın büyük bir bölümünü yoğun sağanak altında yapmak zorunda kaldı. İdman öncesinde Başkan Tutu ve Alpay Özalan önemli açıklamalarda bulundu.

"Bu takıma yakışır oyuncular alacağız"

Transfer görüşmelerinin son hızla devam ettiğini ifade eden Erkurt Tutu, "Görüşmelerin devam ettiği oyuncular var. Yerli ve yabancı oyuncularla görüşmelerimiz devam ediyor. Görüşmelerimiz belirli bir aşamaya geldi. Transferler Samsun'a gelmeden, sonuçlanmadan çıkan bütün bilgiler farklı yerlere gidiyor. Her kulüp oyuncu arıyor. İyi oyuncu bulmak zor. Bizim bulduğumuz oyuncu gündeme düştüğü zaman iş, farklı yerlere gidiyor. Perşembe gününden sonra transferler iyice netleşecek. Şu anda görüşmelerin sonlandırıldığı bir oyuncu yok. Bugün hocamız ve futbol şube sorumlumuzla 2,5 saat bir görüşme gerçekleştirdik. Gelecek isimleri beraber değerlendirdik. Bize katkı sağlayacak oyuncular almamız lazım. Transferleri tamamen hocamızın isteği ve raporu doğrultusunda yapacağız. Hocamızın onaylamadığı hiçbir futbolcuyu transfer etmeyeceğiz. İyi bir kadromuz var. Bu kadronun eksik bölgelerine takviye yapmaya çalışıyoruz. Bu takıma yakışır oyuncuları kazandırmaya devam edeceğiz. Larbi'nin sakatlığı çok üzücü. Futbolda bunlar var. İnşallah bir an önce takıma döner" diye konuştu.

Özalan: "Bir serinin başlangıcını yapmak istiyoruz"

Alacakları galibiyet ile seri yapmak istediklerini vurgulayan Alpay Özalan, "Milli takım arasının bize yaradığını söyleyebilirim. Maç eksiği olan arkadaşlarımızın kondisyon eksiğini tamamlamak için hazırlık maçları oynadık. Antrenman eksiği olanlara da antrenman yüklemesi yaptık. Gerçek Samsunspor'u bundan sonra sahada göreceğiz. Önemli bir rakibe karşı mücadele vereceğiz. Son maçta kaybettiğimiz 3 puanın telafisini bu maçta yapmak için her türlü mücadeleyi sahada vereceğiz. Bizim için rakibin kim olduğu önemli değil. Biz bir hedef koyduysak her maça galibiyet için çıkıyoruz. Bu maç, inşallah bir serinin başlangıcı olur diye düşünüyorum. Maçın Rize'de oynanması bizim için fark ermez. Zaten deplasmanda oynayacaktık. Her türlü şartı lehimize çevirmek için mücadele edeceğiz" diye konuştu.

Öte yandan idmana evlilik izninden dönen John Chibuike de katıldı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Alpay Özalan Samsunspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title