Haberler

Barcelona ve Real Madrid, Ahmed Kutucu'yu istiyor!

Güncelleme:

Alman basını, Barcelona ve Real Madrid'in, milli takım tercihini Almanya yerine Türkiye'den yana kullanan Ahmed Kutucu'nun peşinde olduğunu yazdı.

Türkiye adına ilk maçına Andorra karşısında çıkan Schalke 04'ün genç yıldızı Ahmed Kutucu için Real Madrid ve Barcelona sıraya girdi. Almanya'nın Westdeutsche Allgemeine Zeitung gazetesinin haberine göre İspanyol devleri Real Madrid ve Barcelona, Schalke 04'ün 19 yaşındaki forvetini transfer etmek istiyor.

Barcelona ve Real Madrid, Ahmed Kutucu'yu istiyor!

ALMANLARIN TEPKİSİNİ ÇEKMİŞTİ

Hem Real Madrid hem de Barcelona, Ahmed Kutucu'nun geleceğin yıldız adayları arasında olacağını düşünürken transfer yarışına girdiler. Schalke ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan Ahmed Kutucu, A Milli formayı seçmiş ve Almanya'dan tepki almıştı.

(Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Real Madrid Barcelona Türkiye Almanya Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (10)

yazık:

dünya devi alman milli takımını bırakıp, her turnuvada acaba cıktık mı cıckıcak mıyız falanca berbere kalırsa biz bir puan alırsak ebem bilmem ne yaparsa belki cıkarız gibi hesaplar yapan türkiyeyi seçen bir adamın vizyonuna hayra kaldım gerçekten

13
12
yanıtYanıtla
Ömer Çoşan:

SENİNİ GİBİ DEİL İŞTE PARA ŞÖHRET KARŞILINDA VATANI SATMIYOR

yanıt10
yanıt9
Murat Dündar:

Senin Türk olmadığın belli. Türk olsan Ahmet Kutucu, Hakan Çalhanoğlu ve onun gibi milli takımı seçen futbolcuların ne kadar doğru bir tercih yaptığını anlardın.

yanıt3
yanıt7
TESPİT:

Çıkar birisi şimdi yine boş yapar , etmez bu oyuncu felan diye. .

4
1
yanıtYanıtla
serkonomist:

haber yalan ama yetenek gerçek

5
0
yanıtYanıtla
gs:

ulaslar arası yalan haber

4
1
yanıtYanıtla
zazacan:

ardayı kullanıp attılar sıra bunda mı

1
3
yanıtYanıtla
RUHI-BJK:

Allah Allah

3
1
yanıtYanıtla
ramboli:

kocum benim , durmak yok son gaz devam . genclerimize masallah resmen gurur duyuyorum onlarla

2
0
yanıtYanıtla
OKEYYYYYYYYY:

DALGAMI GECIYORSUNUZ SIZ

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title