Haberler

Beko, 3 Yıl Daha Barcelona'ya Sponsor Olacak

Güncelleme:

Barcelona ile Beko arasındaki sponsorluk anlaşması üç yıl daha uzatıldı. İspanyol basınında yer alan bilgiye göre Beko, üç yıllık anlaşma karşılığında Barcelona`ya 57 milyon euro ödeyecek.

2014 yılından bu yana Barcelona'nın forma sponsorlarından biri olan ve arması formanın kolunda yer alan Beko, üç yıl daha Barça'da yer almaya devam edecek.

3 YIL İÇİN 57 MİLYON EURO ÖDENECEK

El Mundo Deportivo'da yer alan habere göre, Barcelona Türk beyaz eşya devi Beko ile anlaşmasını üç yıl daha uzattı. Beko arması hem kulübün maç formasının kolunda hem de idman ekipmanlarının ön tarafında yer alacak. Yeni anlaşma 2018-19, 2019-20 ve 2020-21 sezonlarını kapsayacak.

Sponsorluk anlaşmasının üç yıllık bedelinin 57 milyon euro olduğu ifade edilirken, resmi açıklamanın Şubat ayının ikinci haftasında yapılması bekleniyor.

ÜÇ BÜYÜK SPONSORDAN BİRİ OLDU

Beko yeni anlaşma ile Nike ve Rakuten ile birlikte Barcelona'nın en önemli üç sponsorundan biri oldu. Rakuten, sponsorluk anlaşması karşılığında Barselona'ya yılda 47 milyon ödüyor.

Barcelona'nın diğer sponsorları arasında Audi, Gillette, Canon ve Deezer gibi firmalar bulunuyor.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Deportivo La Coruna Spor Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (6)

034:

lan çalışana beş kuruş verir elin gavuruna binlerce lira harcar önce çalışanına sahip çık

16
0
yanıtYanıtla
SÜLEYMAN SUCU:

Bu resmen hâinliktir .Türklerin parasını yabancılara veriyor.Türkiyede 4 büyük klüp borç batağındayken sponsor olacaksan onlardan birine ol.Bundan sonra sizden su ısıtıcı bile almam.

9
3
yanıtYanıtla
cem:

niye parasını boşa harcasın ki ne faydası olacak bizim kuluplerin dünya mı tanıyacak o markayı

yanıt0
yanıt0
tekel nuri:

bu gögüs reklamını türkiye de ki ekonomik cokuntu içinde olan kuluplere verseniz ya . şikeci barca ya para kazandırıyorsunuz dün barça yüzünden 2 bin liralık kuponum yattı

4
6
yanıtYanıtla
Reis:

Boş yorum yapmayın. Bizim şirketlerimiz bu mertebelere geliyorsa bu güzel bir şeydir. Şirket bir şahıs değildir kendi karını düşünür, ama sen eğer diyorsan ki neden buraya yatırıyor o zaman başını iki elinin arasına koyup düşün ki bu sayfada ne arıyon, paranı zamanını niye buraya harcıyorum diye

3
4
yanıtYanıtla
volkan:

Asgari Maaş

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title