Haberler

Barcelona Başkanı Josep Bartomeu, Messi'den indirim isteyecek

Güncelleme:

Barcelona Başkanı Josep Bartomeu'nun, bir sezon daha takımda kalmaya karar veren Arjantinli yıldız futbolcu Lionel Messi'den maaşında indirim isteyeceği öğrenildi.

Barcelona'da bir sezon daha kalacağı kesinleşen Lionel Messi'nin gelecek sezondaki adresi merak ediliyor. Barcelona Başkanı Josep Bartomeu, Arjantinli oyuncudan bu sezon için indirim isteyecek.

Barcelona'da yeni sezonda oyunculardan maaş indirimi beklenirken, Messi'nin bu konuda başı çekmesi planlanıyor.

ZİRVEDE YER ALIYOR

Arjantinli süper yıldız Katalan ekibinden senelik 80 milyon euro civarında net ücret kazanıyor. Lionel Messi, Forbes'un açıkladığı en çok kazanan futbolcular listesinde de zirvede yer aldı.

Lionel Messi ve Josep Bartomeu'nun yakın zamanda bir araya gelip maaş konusunu masaya yatırması bekleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Josep Bartomeu Lionel Messi Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (10)

hıı:

az değil mi messi 80 lira milyon mu neymar bile 222 milyon aliyo

4
1
yanıtYanıtla
BLACK JACK:

222 MİLYON neymarın BONSERVİSİ andaval.

yanıt3
yanıt4
Can:

Bonservisi de değil hatta serbest kalma bedeli

yanıt0
yanıt1
Pusat:

Yorumu beğenenler bile olmuş geldiğimiz son nokta bu.. 222 milyon neymarın bonservis bedeli, maaşı değil. Messi nin bonservis bedeli 700 milyon..

yanıt2
yanıt0
AFYONLU:

YILLIK DİYO KÖRMÜSÜN?

yanıt2
yanıt0
HIIHIH:

NEYMAR 222 MILYON YIILIK MAAŞ ALMIYOR O BONSERVIS BEDELİ OLDU

yanıt2
yanıt0
1907:

Topu görse bomba diye Karakola teslim edecek kişiler yorum yaparsa ancak bu kadar olur.

yanıt0
yanıt0
Tatar Ramazan:

Güzel taktik yaptılar 8 - 2 lik hezimeti Messi ayrılıyor manşetleri ile kapattılar

4
0
yanıtYanıtla
kral messi:

adam o kadar gitmek istedi göndermediniz bide utanmadan indirim mi isteyeceksiniz komik

0
1
yanıtYanıtla
barca-ıcınde Turk futbolcu yok.!:

bartomeu sende . . . olsa satardın zaten messıyı de sımdı nıye ındırım ıstıyorsun ne biçim bir adamsın sen?

yanıt2
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title