Haberler

Bakan Karaismailoğlu'nun "Metroları Bakanlık yapıyor" sözlerine İmamoğlu'ndan videolu yanıt

Güncelleme:

Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu'nun "İstanbul, dünyanın aynı anda en çok metro yapılan şehri. Ama bunları da Ulaştırma Bakanlığı yapıyor. Bunu herkesin bilmesi lazım. Hiç kimsenin emek hırsızlığı yapmaması lazım" sözlerine İBB Başkanı İmamoğlu'ndan imalı paylaşımla yanıt geldi. Videoda "Aynı anda 10 metro yapıyoruz" ifadesi dikkat çekti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, geçtiğimiz günlerde İstanbul'da metro simgesinin değiştiğini açıklamış ve 'M' yerine 'U' simgesinin kullanılacağını duyurmuştu.

"HERKESİN BİLMESİ LAZIM"

"Kafa karışıklığı olmaz mı yabancı birisi için?" şeklindeki soru üzerine Karaismailoğlu, "Niye karışsın. Fark etmez, altında 'metro' yazıyor. Biz işin kendisine odaklanalım, İstanbul'da çok büyük işlerimiz var. 7 tane büyük metro işi yapıyoruz. 103 kilometre metro yapıyoruz. Bunun Türk Lirası olarak karşılığı 60 milyar. Ama karşı tarafta hiçbir iş yapmadan, sırf algı operasyonları yapan bir yönetim var. O yüzden bundan rahatsız oldular zaten. Dünyanın aynı anda en çok metro yapılan şehri. Ama bunları da Ulaştırma Bakanlığı yapıyor. Bunu herkesin bilmesi lazım. Hiç kimsenin emek hırsızlığı yapmaması lazım" ifadelerini kullanmıştı.

İMALI YANIT GELDİ

Bakan Karaismailoğlu'nun bu sözlerine İmamoğlu, TikTok videosu ile yanıt verdi. İmamoğlu, paylaşımına "İstanbul, dünyada aynı anda en çok metro yapılan şehir oldu" notunu düştü. Videoda ise "Metro yapamazsın denmiştir" ve "Aynı anda 10 metro yapıyoruz" ifadeleri dikkat çekti.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

ulaştırma bakanlığı Ekrem İmamoğlu Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (22)

Lut Bektaş:

İMAMOĞLU ANCA VİDEO YAPAR BAŞKA BİŞİ YAPAMAZ HA BİDE TEMEL ATMAMA TÖRENİ YAPAR HAZIR YAPIMINA BAŞLANMIŞ METROLARIN ÜZERİNİ KAPATIR FALAN HAKKINI YEMEYELİM BÖYLE İŞE YARAMAZ ŞEYLERDE YAPAR AMA BU MİLLET İÇİN HİZMET YAPMAZ GELDİĞİ GÜNDEN BERİ YAPTIKLARI ORTADA HAAAA EN ÖNEMLİSİNİ UNUTTUM ADAM VARYA ÇOK İYİ TATİL YAPAR HEEE BAK BUNUN ÜSTÜNE KİMSEYİ TANIMAM....

201
124
yanıtYanıtla
tahsin bueyuekkol:

Ne oyuncqk tunelimi yapiyo...

84
47
yanıtYanıtla
Murat Tuncay:

sancaktepede bitmek üzere olan metroya kamyonlarca toprak dökerek kapattın bide utanmadan metro yapıyoruz diyorsun eyy imamoglu

73
40
yanıtYanıtla
Timur Cakir:

Benimde izmirde kentsel dönüşüme girdi evim Allah belalarını versin bu chp belediyesinin,Hayatları yalan!Sırf oy kapmak için senin durumunu kullanıyorlar.Otopark yapılmayacak yere otopark şartı koşuyorlar ve devlete suç atıyorlar.Onlar istiyorlar diye.Hayatları rüşvet yalan olmuş bunların!

yanıt1
yanıt3
EMRE ULUDAĞ:

Söyleyin şu bakana; her yapılan çalışmayı partiler üstlenip, götürmeye kalksa ülkede yatırım kalmazdı. AKP döneminde yapıldı diye AKP'ye ait olmuyor! devletin parasıyla yapılan çalışmalar devletin malıdır ve kimsenin babasının parasıyla yapılmamıştır. Bakan gidip devlet işleriyle uğraşacağına böyle olmayacak şeylerle uğraşıyor, gerçekten çok ilginçtir. AKP'nin sonu yaklaştıkça bunlar hızlandırmaya devam ediyor :) helal yiğidolar.

38
65
yanıtYanıtla
Yasin Demirbas:

CHP yemi ait oluyor

yanıt19
yanıt11
ünal öztürk :

metroyu ibb yaparsa ibb logosunu koysun ulaştırma bakabnlıgı yaparsa ulaştırma bakanlıgı koysun ki kim çalışıyor kim yatıyor boşa laklak yapıyor bilinsin. metrolarda devamlı 10 metro yapıyoruz reklamı var :)) şimdi anlaşılacak kim yapıyor kim yapmıyor .imamoğlu ibb başına geçeli iki sene bitti üçüncü seneye gidiyor varmı göze gelen hizmeti varsa söyle bizde öğrenelim cahil kalmayalım. varsa bir babayigit cevaplarsa sivinirim. koca istanbul ibb iki senede üç km metro yapmış bir durak anca :)))

yanıt5
yanıt3
Emir Talay Akhan:

Her şey guzel olacak

63
35
yanıtYanıtla
Timur Cakir:

Olduda??????

yanıt0
yanıt2
Süleyman Demir:

ekrem imamoğlu çok başarısız sadece internet fenomeni otobüsler metrolar çok kirli İSTANBUL umuz bunları hak etmiyorduuuu

46
42
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title