Haberler

Fatih sondaj gemisi Karadeniz'deki yeni sondaj lokasyonu Türkali-2 kuyusuna ulaştı

Güncelleme:

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Fatih sondaj gemisinin Karadeniz'deki yeni sondaj lokasyonu olan Türkali-2 kuyusuna ulaştığını bildirdi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Karadeniz'de çalışmalarına devam eden Fatih sondaj gemisinin yeni lokasyonuna ulaştığını söyledi.

Twitter'dan açıklama yapan Dönmez, şunları kaydetti:

"Dün gece Filyos Limanı'ndan demir alan Fatih sondaj gemimiz Karadeniz'deki yeni durağı Türkali-2 kuyusuna ulaştı. Gemimiz, hazırlıklarının ardından Sakarya Gaz Sahası'ndaki çalışmalarına başlayacak. Karadeniz'in Fatih'i çalışmalarını aralıksız sürdürüyor."

Fatih sondaj gemisi Karadeniz'deki yeni sondaj lokasyonu Türkali-2 kuyusuna ulaştı

TÜRKALİ-1'DEKİ ÇALIŞMALARINI 77 GÜNDE TAMAMLAMIŞTI

Türkiye'nin ilk yerli sondaj gemisi Fatih, Sakarya Gaz Sahası'ndaki doğal gaz keşfinden sonra sondajı yapılan ilk derin deniz tespit kuyusu olan Türkali-1'deki çalışmalarını 77 günde 18 Ocak'ta başarıyla tamamlamıştı.

Kaynak: AA / Ekonomi

Fatih Dönmez Karadeniz Fatih Haberler

500

Yorumlar (6)

Fb:

Ya Allah Bismillah

3
4
yanıtYanıtla
Uyumaya devam:

Hikaye anlatmayın doğalgaz bulduk bulduk diye diye vatandaşın doğal gaz faturaları ikiye katladı..

2
2
yanıtYanıtla
onur:

he faturalar ortada zam zam

1
1
yanıtYanıtla
MERSİN 33:

Dünya tersine döndü vallahi . Lafla peynir gemisi gerçekten yürürmüş . Herşey ortada kardeşim . Lak, lakla ömrümüz geçiyor .

2
0
yanıtYanıtla
Bu seçmen kitlesi varken:

Bu gazla erken seçime gidersiniz artık:))

1
1
yanıtYanıtla
zaman kısa:

2023 e kadar denizde havada karada yaptınız , yaptınız yoksa bu yatırımlar , suriye ırak libya akdeniz azarbaycan derken hepsini kapatıp kökten bir çözüm gelecek gibi gözüküyor seçimlerde tabii birileri kazanırsa

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title