Haberler

Bakan Albayrak, sosyal medyadaki "çokomelli" paylaşımlarına gönderme yaptı

Güncelleme:

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın sosyal medyada kendisiyle ilgili yapılan "çokomelli" paylaşımlarına yaptığı gönderme güldürdü. Bakan Albayrak'ın, "Bu tür paylaşımlar hoşunuza gidiyor mu?" sorusuna verdiği "Her yorumuna saygım var. Güleceğiz tabi ki de. Bence de çokomelli" cevabı güldürdü.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, sosyal medyadaki "çokomelli" paylaşımlarına gönderme yaptı. Bakan Albayrak, "Çokomelli bir mesaj vereceğim. Burası çokomelli" dedi.

Bakan Albayrak, CNN Türk'te Tarafsız Bölge programına konuk oldu. Albayrak, programın sonunda sosyal medyada kendisiyle ilgili yapılan "çokomelli" paylaşımlarına göndermede bulundu. Albayrak, "Gençlere buradan güzel bir mesaj vereceğiz. Ne diyoruz? Çokomelli mi diyoruz. Çokomelli bir mesaj vereceğiz." dedi.

"ÇOCUKLUĞUMDA EN ÇOK ÇOKOMELİ VE ETİ PUF'U SEVERDİM"

Ahmet Hakan'ın "Bu tür paylaşımlar hoşunuza gidiyor mu?" sorusuna da yanıt veren Bakan Albayrak, "Ben çocukluğumda en çok çokomeli ve Eti Puf'u severdim. Eti Puf'un hindistan cevizlisi çok güzel olur. Gençlerin saygı ve ahlaki değerlere dokunmayan her yorumuna saygım var. Güleceğiz tabi ki de. Bence de çokomelli" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Berat Albayrak Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (70)

MİLLİ:

BAKANA KARŞI YAZANLARA CEVAP. SİZ YERLİ VE MİLLİ OLANA KARŞISINIZ. SİZ DIŞARIDAN TÜRKİYEYİ BATIRMAK İÇİN GÖNDERİLEN BAKANLARA ALKIŞ TUTARSINIZ.

20
42
yanıtYanıtla
Komik:

Bu bakanın neyini gördün. Adam bizlerle dalga geçiyor resmen siz de alkışlıyorsunuz

yanıt15
yanıt4
Hahaahah:

Yerli milli bakan mi? Size kim ogretiyor bunlari. Asil ulkeyi btiranlar bunlar.

yanıt17
yanıt9
Bursa16:

Bunlarmı milli ve yerli ,,, yeme bizi git kumda oyna.

yanıt18
yanıt6
İst:

Kardeş ne güldüm ya bana dedelerimizden kalan fabrikaları say kapatılanlar şuan olanlar ülkeyi kimlere peşkeş çektiler bana bunlatın cevabını ver sonra milli yerli likten bahset ülkede çiftçilik yok yok

yanıt9
yanıt7
Reisin Hatunu:

Milli ve yerlinin dalgasi da çokomelli.

yanıt5
yanıt6
ALLAH AKIL FİKİR VERSİN:

KENDİ YAŞADIĞIM ÜLKEYİ NEDEN BATIRMAYA ÇALIŞAYIM ? ELEŞTİRMEK HAİNLİK DEĞİLDİR

yanıt9
yanıt1
Milli mi:

Adam bakan oldu olalı dalga geçiyor, işiniz gücünüz AKP yaparsa doğrudur mantığı var, ülkenin toplu iğnesi bile nerdeyse ithal ediliyor, satılmayan ne kaldı???

yanıt3
yanıt2
MRT:

SİZE ÜLKEYİ YÖNETME FIRSATI VERENLERE LANET OLSUN

29
26
yanıtYanıtla
İst:

Bakanım siz çok yaşayın ya kayın baban buzdalabı örneği verdi bir sor bakalım içi dolumu sende dolar Lamı maaş alıyorsunuz dedin örneği verdin sizde olmasanız gülemicez valla :))) OY YOK SİZE

34
12
yanıtYanıtla
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title