Haberler

Aziz Yıldırım Hakkında "Tehdit" Suçundan Hapis İstemi

- Aziz Yıldırım hakkında "tehdit" suçundan hapis istemiİSTANBUL - Fenerbahçe Spor Kulübü Eski Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Yakın Doğu Üniversitesi Kulübü Başkanı Işık Eyigüngör'e tokat attığı gerekçesiyle, Yıldırım hakkında açılan davaya bir yenisi daha eklendi.

- Aziz Yıldırım hakkında "tehdit" suçundan hapis istemi

İSTANBUL - Fenerbahçe Spor Kulübü Eski Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Yakın Doğu Üniversitesi Kulübü Başkanı Işık Eyigüngör'e tokat attığı gerekçesiyle, Yıldırım hakkında açılan davaya bir yenisi daha eklendi. Aziz Yıldırım hakkında, "basit tehdit" suçundan da 6 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Kadıköy'de, 7 Mayıs 2017 tarihinde Yakın Doğu Üniversitesi ile Fenerbahçe basketbol maçı öncesinde çıkan kavgada Fenerbahçe Kulübü Eski Başkanı Aziz Yıldırım'ın Yakındoğu Üniversitesi Başkanı Işık Eyigüngör'e tokat attığı gerekçesiyle Yıldırım hakkında "kasten yaralama" suçundan 1 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. Aziz Yıldırım da şikayetçi olması üzerine, Işık Eyigüngör hakkında ise "kasten yaralamaya teşebbüs" suçundan 9 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açılmıştı.

Fenerbahçe Spor Kulübü Eski Başkanı Aziz Yıldırım hakkında "basit tehdit" suçundan da yürütülen soruşturma tamamlandı.

"Bitireceğim seni, daha beter yapacağım"

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, 7 Mayıs 2017 tarihinde Caferağa mahallesinde bulunan kapalı spor salonunda oynanan Fenerbahçe- Yakındoğu Üniversitesi basketbol takımları arasındaki maç öncesinde kavga çıktığı anlatıldı. Kavgada Aziz Yıldırım'ın maça ev sahipliği yapan Yakındoğu Üniversitesi Kulüp Başkanı Işık Eyigüngör'e tokat attığı, parmağını sallayarak, "Bitireceğim seni, daha da beter yapacağım" dediği, Fenerbahçe Kulübü yöneticilerinden Ali Cenk Başak'ın da müştekiyi "seni bitireceğim, daha beter yapacağım. Sen göreceksin" diyerek tehdit ettiği kaydedildi.

"Gereğini yaptım"

Maç sonrasında açıklama yapan Aziz Yıldırım'ın, "Geldim, gereğini yaptım. Bundan sonra daha fazlasını da yapacağım" diye tehdit ettiği ve Eyigüngör'ün şüpheliler hakkında şikayetçi olduğu belirtildi.

Tehdit kastının olmadığını söyledi

Şüpheli Aziz Yıldırım ifadesinde, maç öncesi tehdit olayının yaşanmadığını söyleyerek, maç sonrasında yaptığı açıklamada fikirlerini açıkladığını, Fenerbahçe'nin haklarını koruma adına söylenen bir söylem olduğunu, söylemlerinde tehdit kastının olmadığını belirtti. Şüpheli Ali Cenk Başak ise, müştekinin iddialarının asılsız olduğunu kaydetti.

İddianamede, şüpheliler Aziz Yıldırım ve Ali Cenk Başak'ın "basit tehdit" suçundan ayrı ayrı 6 aya kadar hapisle cezalandırılmaları istendi.

İddianame gönderildiği 69'uncu Asliye Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi. Şüphelilerin yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fenerbahçe Spor Kulübü Işık Eyigüngör Aziz Yıldırım Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title