Haberler

Atiker Konyaspor, Uğur Demirok ile Anlaştı

Güncelleme:

Atiker Konyaspor, Trabzonspor'da forma giyen Uğur Demirok'u transfer etti.

Atiker Konyaspor, Trabzonspor ile sözleşmesi sona eren savunma oyuncusu Uğur Demirok ile prensip anlaşmasına vardı.

Konyaspor İkinci Başkanı Selçuk Aksoy, Uğur Demirok transferinin bitirildiğini açıkladı. İkinci başkan Selçuk Aksoy, "Teknik direktörümüz Rıza Çalımbay ile koordineli yürüttüğümüz transfer çalışmalarında ilk olarak savunmamızın merkezinde forma giyecek stoper Uğur Demirok ile her konuda anlaşmış bulunmaktayız. Kendisi için hafta başında kulübümüzde bir imza töreni düzenleyeceğiz. Camiamıza hayırlı olsun" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Uğur Demirok Trabzonspor Konyaspor Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

adım adım:

çene çene çene başka bişey yok. adam gibi futbolunu oynasa kendini geliştirmek için uğraşsa daha iyi yerlerde olabilirdi. gs den trabzona , trabzondan konyaya , eeee seneye nereye ?? ptt ligi mi daha alt liglermi.

1
0
yanıtYanıtla
adanalı:

Profesyonelliğin ne anlama geldiğini ve ne olduğunu bilmediği uğur demirok bu sözler sana. Trabzonda oynarken diğer rakip takımlara alaycı bir ifadeyle söz söylemiyeceksin. Çok çalışıp topunu oynayıp takdir toplamak yerine rakip takım aleyhine sözler söyleyerek sadece bir camiaya yaranmaya çalışırken böyle kapının önüne konuverirsin.

0
0
yanıtYanıtla
metin:

Geçin bu prensip anlaşması muhabbetıni resmi ıslak imzayla gelin .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title