Haberler

    Yeşil Sahalarda Görülmemiş Olay! Taraftar Hakemlik Yaptı

    Güncelleme:

    Belçika Kupasında Mechelen ile Genk arasında oynanan mücadelede birinci ve dördüncü hakemin art arda sakatlanması üzerine, maçı izleyen bir taraftar tribünden inerek maçı yönetti.

    Tek maçlı eliminasyon sistemine göre oynanan Belçika Kupasında Mechelen - Genk karşılaşmasında maç hakemi Christof Dierick ve 4. hakem Nicolas Laforge sakatlandığı için çözüm tribünlerden bulundu.

    40 YAŞINDAKİ LUC BOSMANS GÖREVİ DEVRALDI

    İki hakemin de sakatlanmasının ardından karşılaşmanın devam etmesi için yeterli sayı bulunmazken, iş taraftarlara düştü. Stadyumdan tribünlerde hakemlik yapacak birisinin olup olmadığı anons edilirken, 40 yaşındaki Luc Bosmans bu görevi devralan isim oldu.

    "MAÇI OLABİLECEK EN İYİ YERDEN İZLEDİM"

    Bayrağını alıp maçın kalanında çizgi hakemliği yapan Bosmans, daha sonra yaptığı açıklamada "Maçı olabilecek en iyi yerden" izledim derken, Genk teknik direktörü Albert Stuivenberg de çok farklı bir tecrübe yaşadıklarını belirtti. Stuivenberg, iki hakemin de sakatlanmasının ardından ilk olarak tek yardımcı hakemin maça devam etmesinin konuşulduğunu belirtti. "Mechelen taraftarı olmasına rağmen onun iyi bir iş yaptığını düşünüyorum. Fakat ne zaman ona baksam gözüme hep beyaz ayakkabıları geldi." dedi.

    Normal süresinin 1-1 bittiği maçta Genk 5-4'lük penaltı atışları sonucunda bir üst tura yükselen ekip oldu.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Mechelen Belçika Genk Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    500

    Yorumlar (6)

    Aziz yıldıım:

    Maçı ben satın aldım herzamanki maçlar gibi çıkarlarmız doğrultusunda hedefimiz Aslan’ı Kartal’ı tutsak etmek Amen yüce Tanrım fener Bahçeli’leri korusun Amen

    0
    5
    yanıtYanıtla
    FSD:

    SEN NE DİYON DEĞİŞİK

    yanıt2
    yanıt0
    POMPACI:

    zamanında bende çok yaptım . tabi o zamanlar buralar tarlaydı

    1
    0
    yanıtYanıtla
    BY KELHASANLI 42:

    düşünsenize fenerbahçe - galatasaray maçını bir vatandaş yönetiyo ofsayt mofsayt yok bam bam bam . 7 oynardım o zaman gönül rahatlığıyla :)))

    1
    0
    yanıtYanıtla
    İsmail can:

    Super

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Fatmagül Suçune:

    Ahahaha çok şaşırtıcı değilmi xd

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title