Haberler

Ankaragücülü futbolcu Torgeir Börven: Türkiye'de bir düzen yok

Güncelleme:

Geçen sezon Süper Lig'de mücadele eden Ankaragücü'nde Torgeir Börven takımını ve Türkiye'yi topa tuttu. Buradaki futbol ortamını eleştiren Norveçli golcü, "Türkiye'de bir düzen yok. Cuma mesaj atıp pazartesi antrenmana çağırabilirler. Bu karmaşada takımda kalmak istemiyorum" ifadelerini kullandı.

MKE Ankaragücü'nde iyi bir ritim yakalamışken talihsiz bir sakatlık yaşayan golcü Torgeir Börven, Türkiye'deki futbol iklimini eleştiren açıklamalarda bulundu.

"TAKIMDA KALMAK İSTEMİYORUM"

Haber 1910'un yayınladığı paylaşımda Torgeir Börven: "Türkiye'de bir düzen yok. Cuma mesaj atıp pazartesi antrenmana çağırabilirler. Bu karmaşada takımda kalmak istemiyorum. Ama beni satarlar mı, devam mı ederim onu da bilmiyorum. Oynadığım süreye göre ligin en golcü 10 oyuncusundan biriyim, elimden geleni yaptım." ifadelerini kullandı.

1 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ BULUNUYOR

30 Eylül'de Rosenborg'dan bedelsiz olarak MKE Ankaragücü'ne transfer edilen futbolcu, bu yıl 30 resmi maça çıkıp 10 gol, 1 asistlik katkı sağladı. Börven, 11 Nisan'da "adductur yırtığı" sakatlığı yaşayıp sezonu kapatmıştı. Oyuncunun Ankaragücü'nde 1 yıllık sözleşmesi daha bulunuyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ankaragücü Haberler

Bakmadan Geçme

Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
500

Yorumlar (6)

Hakan Ege:

Doğru söze ne hacet,Bozuk düzeni milletine güzel gosterip övünen bir kesimi,elin biri gerçeği görmus ve söze getirmiş,değişir mi?bu zamana kadar ne değiştiyse o kadar.

22
5
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Sen burda kazandığın parayı ülkende 50 sene top oynasan yine kazanamazsın

14
12
yanıtYanıtla
Mehmet Gündüz:

adamlar alışmış her şeyin planlı programlı olmasına.

23
2
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Cuma günü mesaj alıp pazartesi günü entremanlara katılamıyorsan, dünya kadar para aldığın ülkeyi suçlamak çirkinlik ve terbiyesizliktir.Mutlu değilsen yol alır,çekip gidersin. Her futbolcunun keyfine göre klüb proğramı hazırlanmaz.

11
9
yanıtYanıtla
pentakill lol:

bu adama hiç birşey yapmayınız çünkü adam doğruyu söylüyor.

17
1
yanıtYanıtla
Maksut HAYTA:

Adam haklı kardeşim. Takımların başındaki yöneticiler teknik adamlar liyakatsız olursa plan program olmazsa olacağı bu. Türk futbolunun özetini geçmiş.

12
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title