Haberler

Alice Campello, Morata'yla tanışma hikayelerini anlattı: Mesajına aylar sonra cevap verdim

Güncelleme:

Alvaro Morata'nın eşi Alice Campello, İspanyol golcüyle tanışma hikayelerini anlattı. Juventus'taki ilk döneminde bir kampta imza isterken kameralara yansıyan ve efsaneleşen fotoğraf sayesinde Morata'nın kendisini bulduğunu söyleyen Campello, başarılı forvetin yaptığı fedakarlıkların kendisini çok etkilediğini belirtti.

Bu sezon Juventus formasıyla gösterdiği performansla Avrupa'nın en formda forvetlerinden biri olan Alvaro Morata'nın eşi Alice Campello, İspanyol golcüyle nasıl tanıştıklarını anlattı.

Chi Dergisi'ne bir röportaj veren Campello, Juventus'taki ilk döneminde Morata'nın kendisinin sadece bir fotoğrafını gördüğünü ve o fotoğraf üzerinden kendisine ulaşmaya çalıştığını söyledi.

Alice Campello, Morata'yla tanışma hikayelerini anlattı: Mesajına aylar sonra cevap verdim

"AİLEMLE TANIŞMAK İÇİN 8 SAAT ARALIKSIZ ARAÇ KULLANDI"

"Sadece bir fotoğrafımı görmüş ve birçok kişiyle iletişime geçip, beni tanıyıp tanımadıklarını sormuş ancak hiç ortak arkadaşımız yoktu" diyen Alice Campello, "Sonrasında Instagram hesabımı bulmuş ve bana mesaj attı. Attığı ilk mesajı en başta görmedim, aylar sonra cevap verdim ve sonrasında tanıştık. İlk buluşmamızda benden inanılmaz etkilendiğini gördüm çünkü ciddi olduğunu hemen gösterdi. Mesela ilk buluşmamızdan iki hafta sonra, ertesi gün sabah Torino'da antrenmanı olmasına rağmen ailemle tanışmak için 8 saat aralıksız araç kullanarak yanımıza gelmişti. Bu ve bunun gibi binlerce jest... Ailesi ve arkadaşları onu hiç böyle görmemişti ve benimle evlenmek istediğini söylemekten hiç vazgeçmedi. İlişkimiz başladıktan 8 ay sonra da bana evlenme teklif etti. Üzerinden 5 yıl geçti ve bu sürede 3 çocuk sahibi olduk. Sanırım aşkın en büyük göstergesi bu. Önceliklerinizi değiştirirseniz ve sadece sevdiğiniz insanla bir şeyler inşa etmek isterseniz başarabilirsiniz. Benim de hislerim Alvaro ile aynıydı" şeklinde konuştu.

Alice Campello, Morata'yla tanışma hikayelerini anlattı: Mesajına aylar sonra cevap verdim

AŞIK OLMA NEDENLERİNİ SIRALADI

İspanyol golcüye aşık olmasının nedenlerini sıralayan Campello, "Her güzel şeyi benim için ve benimle birlikte yaşaması, mutluluğunun benim mutluluğuma bağlı olması, her zaman yanımda olması, oluşan her kötü durumda elimi bırakmaması ve her zaman beni önceliği olarak görmesi, Alvaro'ya aşık olmam için yeterli şeyler" dedi.

"ÇOCUKLARIM İÇİN HAYALİNİ KURDUĞUM KİŞİ"

Morata'nın harika bir baba olduğunu belirten Alice Campello, "Günlük hayatta çocuklarıyla sürekli ilgileniyor. Onlarla zaman geçirmeyi, onlara bir şey öğretmeyi ve onlarla oynamayı gerçekten çok seviyor. O ideal bir baba, çocuklarım için hayalini kurduğum kişi. Gerçekten çok şanslıyım" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Alvaro Morata Instagram Juventus Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (15)

kel:

Allah mesut etsin Allah ülkelerindeki kamu kurumları fabrikaları sattırmasın Allah onların ülkelerine 20b milyon mülteci sıkturmasın inşallah amin

38
8
yanıtYanıtla
mert:

aşık olma nedenlerini sayıyorum: para, para , para tüm kadınlar aynı. . . duygusal olan kadınlar değil kadınlar gayet çıkarcı ve aklını kullanıyor, duygusal olan ve biraz da alık olan kadınlar değil erkekler gerçek bu. . .

38
7
yanıtYanıtla
Birisi:

Sen yanliş kadinlara takilmissin Kardeş. Umarim gönüle göre biri cikar karsina

yanıt2
yanıt0
mardinli:

aman ne romantik ne romantik. . biz acız aççç!! sizin süslü tanışma hikayelerinizi dinleyecek durumda değiliz!!

19
22
yanıtYanıtla
Ankaralı:

Acız diyorsun internette boş haberleri okuyorsun, git çalış ozaman.

yanıt44
yanıt7
tevzi makarası:

ben 8 saat aralıksız araba kullanmayı bırak, ıcınde sen varken 8 saat o arabayı cekerdım ac susuz. . . .

20
7
yanıtYanıtla
Yorum:

İşte aşk bu. Adamsın :)

yanıt11
yanıt3
Hoca bey:

O kadar azgınsın yani...

yanıt3
yanıt2
TATAVA:

Kadın hep ben hep ben, hep bana yalnızca bana diyor.

18
5
yanıtYanıtla
...:

ADAMIN SAYFASINA BAK KADININ NEDEN ÖYLE KONUŞTUĞUNU ANLARSIN:)) ADAMI KÖPEK ETMİŞ RESMEN, , İYİ AŞIK OLMUŞ KADINA. . .

yanıt1
yanıt1
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title