Haberler

Ali Koç bombaladı: Kulübün başkanı olmuş şahıs, Fenerbahçe'nin kötülüğü için uğraşıyor

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Candaş Tolga Işık'a konuk olduğu programda sert açıklamalar yaptı. Koç, "Sürekli trend listesine giriyorum. Pusuda yatan ekip bar. Biri Aziz Yıldırım'ın ekibi. F.Bahçe'nin başkanı olmuş şahıs, F.Bahçe'nin kötü gitmesinden medet umuyor. Bu bir nevi darbe, sandık orada, seçim de orada" diye konuştu.

Haber Global'de Candaş Tolga Işık'ın konuğu olan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Twitter'da TT olan 'Ali Koç istifa' etiketi hakkında ciddi ithamlarda bulundu.

İşte Koç'un açıklamaları:

"Pusuda yatan bir ekip var, bunlardan biri Sayın Aziz Yıldırım'ın ekibi. Fenerbahçe'nin başkanı olmuş bir şahıs, Fenerbahçe'nin kötü gitmesinden medet umuyor ve bunu açık açık söylüyor. Bu bir nevi darbe, sandık orada, seçim de orada.

"SÜREKLİ TREND OLUYORUM"

Ben ayda 3-4 kez trend listesine giriyorum. Yeni bir şey değil bu. Bu bir troll saldırısı. Bizim kötü gitmemizi isteyenler var."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aziz Yıldırım Fenerbahçe Ali Koç Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (5)

Uğur Duran:

Aliço Kusura bakma; iyisin, Hoşsun, yardımseversin, efendisin vs ama Fenerbahçe başkanlığı sana bir kaç numara büyük geldi. trend mirend bırak bu işleri de Takımı ayağa kaldır.

32
45
yanıtYanıtla
FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

Ali Başkan Türkiye Cumhuriyeti gibiyiz Boşuna FENERBAHÇE CUMHURİYETİ demiyoruz düşman içimizde biz dışarıda arıyoruz.

22
21
yanıtYanıtla
tövbekar 34:

aziz yildirim bu külüp icin hapis yatti geregince fenerbahce icin calisti hizmet etti bir aziz yildirim önce birde azizyirim dönemi külüp icin yaptiklari na bakin- statyum-kaynasli tesisleri amatör branjlari ayaga kaldirdi basket takimi sampiyonlar ligi kupasini aldi guruplari bir araya getirdi vs sayin ali koc sende sabirla calis basari kazan gerekirse fener icin hapis senide övelim ama aziz yildirima hakaret racon kesmen sana yakismadi aykutu harcaman olmadi

17
22
yanıtYanıtla
Osman Degerliyurt:

Sayın başkan ali koçsen dahil hiçkimse fener bahçeden büyük değilsiniz sayınbaşkan aziz yıldırıma gelince o bu kulüp için hapislerde yattı lutfen saygıda kusur etmeyin muhalefetsiz iktidar olmaz tenkit edilen kişi hatısını anlar ve hatadan döner insanlığına hayır severligine sözüm is fenerbahçe olunca babamı tanımam birileri ile uğraşma icraat yap siz kocaman bir üç seneyi bize zehir ettiniz bizler sabrettik yinede edeceğiz başarılar diliyorum

9
16
yanıtYanıtla
Atilla Barışık:

Sayın başkan işin göcün aziz Yıldırım la uğraşmak 3 temmuz da aziz Yıldırım hapis yatarken siz fenerbahçe de yünetiminde ayrıldınız kumpasta Fenerbahçe yi yüz üstü bırakıp gittiniz aziz Yıldırım ve ekibi savaştı şimdi geçen 3 sene başarısızlığını aziz Yıldırım a dalaşıp güz ardı etme aziz Yıldırım fenerbahçe başarısız olsun diye uğraşacak son kişi senin ilk dönemindeki yünetiminde olan 3.4. Kişi vardiki maçlara gitmeyin fenerbahçe şampiyon olmasın aziz yıldırım gitsindiyen kişileri yünetimealdın

4
15
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title