Haberler

Akhisarspor Taraftar Grubu "Akigolar" Ziraat Türkiye Kupası Finaline Gitmeme Kararı Aldı

Güncelleme:

Ziraat Türkiye Kupasında perşembe günü Diyarbakır'da Fenerbahçe'yle tarihinde ilk kez final oynayacak Teleset Mobilya Akhisarspor'da taraftar grupları, maça gitmeme kararı aldı.

Sosyal medyada daha önce çağrı yaparak finalin Diyarbakır Stadyumu'ndan kendileri için ulaşımın daha kolay olacağı bir kente alınmasını talep eden yeşil-siyahlılar, biletler satışa çıktıktan sonra kendilerine yapılan uygulamaya tepki gösterip maça gitmeyeceklerini duyurdu. Yeşil-siyahlılar, final karşılaşmasında kendilerine çifte standart uygulandığını savunarak sert bir açıklama yaptı. 1970 Akigo Taraftarlar Derneği ve Akigolar tarafından ortak yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"GÖZ YUMANLARI ALLAH'A HAVALE EDİYORUZ"

"Akhisarspor biletleri Diyarbakır'da ve internet üzerinden satışa açılmadığından, Fenerbahçe biletleri internet üzerinden, Akhisarspor biletleri ise sadece Akhisar Stadyumu Passolig gişesinden satışa sunulduğundan, 4 Mayıs 2018 tarihinden itibaren internet üzerinden Akhisarspor Passolig kartına başvuran şahıslara bilet satışı yapılmayacağından, Akhisarspor tribün biletlerinin sadece Akhisarspor Passolig kartları için satışa sunulacağından, rakibimize 15 bin 108, bizlere ise 7 bin 422 adet yer ayrılmasından dolayı 1970 Akigo Taraftarlar Derneği ve Akigolar olarak maça gitmeme kararı almış bulunmaktayız. Çifte standartların kullanıldığı ve Akhisarspor taraftarına yapılan bu ayrımcı kuralları koyanları kınıyor, göz yumanları ise Allah'a havale ediyoruz."

AKHİSARSPOR BAŞKANI ERYÜKSEL: KARAR GÜVENLİK NEDENİYLE ALINDI

Teleset Mobilya Akhisarspor Başkanı Hüseyin Eryüksel, taraftarların kendilerine yapılan bilet uygulamasına çifte standart gerekçesiyle tepki gösterip maça gitmeme kararı alması üzerine açıklama yaptı.

Fenerbahçe'ye daha fazla kontenjan verildiğini ifade eden Eryüksel, "Geçtiğimiz perşembe günü İstanbul Riva'da kupa toplantısı gerçekleştirildi. Güvenlik nedeniyle bize 7 bin kişilik, Fenerbahçe taraftarına ise daha fazla yer ayrıldı. Bu karar güvenlik gerekçesiyle alındığı için bir şey söyleyemeyiz. Ancak bu bizim kulübün tercihi değildi" dedi.

Yeşil-siyahlı taraftarların kararını değerlendiren Eryüksel, "Taraftarımızın final karşılaşmasında bize sahip çıkacağına inanıyoruz. Maça gelen gelir. Gelmek isteyenleri Diyarbakır'a götürürüz. Gelmek istemeyenler için bir şey söyleyemem" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Hüseyin Eryüksel Murat Erat Diyarbakır Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (74)

şike fb:

bu akhisar kupayı alır

45
11
yanıtYanıtla
Saçmalık:

Lan sanki fener sahayı seçiyor. Ne biçim futbol bilginiz var.

18
8
yanıtYanıtla
Adanali:

Hesabımız var Akhisar mobilyaları yla kesecek hesabı fener boşuna yorulmayin,bu arada Gs ye maçı verdiler herkes biliyor Okan direktor

12
12
yanıtYanıtla
Şike Fb:

adanalı oldugun için cvp yazmıyorum çünkü sıfır beyin.

yanıt10
yanıt2
Fenerbahcemmmm:

Ne olacakti kirk yilda bir Turkiye kupasinda tesadufen final oyna onbesbin biletmi vereceklerdi size kendi stadinizda bile uc besbin seyirciyi zor topluyorsunuz birde utanmadan tirip yapiyorsun akhisar kulubu baskani birde fenerbahcenin seviyesinde bir spor kulubu olmaniz icin ne senin nede bir baska akhisarlinin omru yeter yuz binlerce firin ekmek bile yeseniz sanli fenerbahcemiz ayak tirnagi olamazsiniz

7
14
yanıtYanıtla
Fenerbahcemmmm:

Onun zamansiz dunyaya olgunlasmis zamansiz kazanilmisi seni zor gecelerde buyutenlerin zamansiz hoplamasi biryerine zipkin deymis gibi ziplayan yumusak sercesi

yanıt1
yanıt1
ANTİ FB:

YANİ TFF FBye KUPAYI VERCEN BELLİ GÜVENLİK SEBEBİYLE DİYEDE KILIF UYDURMUŞLAR AYKUTTA AÇIKLAMA YAPMIŞ GÜZEL Bİ RÖVANŞ OLCAK DİYE ASLINDA MAÇ ÇOKTAN BİTMİŞ MASA BAŞINDA BUNUNDA AHI KALMAZ ÇÜNKÜ İLAHİ ADALET VAR BUNUDA YAZIN BİKENARA

11
9
yanıtYanıtla
Arif:

Söz konusu Fenerbahçe olduğunda akan sular duruyor yazıklar olsun

8
10
yanıtYanıtla
Memati:

Fenerbahçe''nin Diyarbakır''da seyircisi yok üstelik İstanbul Diyarbakır a daha uzak Diyarbakır seyircisi Akhisari destekleyeceği için TFF böyle garip bir karar almış olabilir. Diyarbakır stadında FB desteklemek biraz yürek ister siz gönlünuzu ferah tutun . .

3
11
yanıtYanıtla
Öztürk:

Diyarbakır da bu ülkenin bir parcasi daha önce Erzurum da da oynandi.saygilar

10
4
yanıtYanıtla
Tüm 74 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title