Haberler

    Ahmet Ürkmezgil: "Şampiyon Biz Olmazsak.."

    Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, TRT Spor kanalına verdiği röportajda önemli açıklamalar yaptı.

    Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, TRT Spor kanalına verdiği röportajda önemli açıklamalar yaptı.
    İşte Ahmet Ürkmezgil'in açıklamaları;
    "Kupayı kaldırmak istiyoruz"

    Futbol bu. Elemek, elenmek, yenmek, yenilmek her şey var. Sahaya çıkıp elimizden geleni yapıp, kupayı kaldırmak istiyoruz. Maç, sahada oynanır ve sahada biter. İlk maç, orada bitti. Futbolcularımız için de öyle olduğunu düşünüyorum. İkinci maçı kazanıp finale çıkma isteğimiz var.

    "Böyle bir sezon hatırlamıyorum"
    Biz Şampiyonlar Ligi'nden geldiğimiz için hem kupa hem ligin kötü etkileyeceğini düşünmüyorum. Büyük takımlar böyle durumlardan etkilenmez zaten. Şampiyonluk için haftalardır aynı şeyi söylüyorum. Fenerbahçe yarışın içinde. 4 takımın şansı bence eşit düzeyde. Bu kadar keyifli bir lig uzun zamandır izlememiştik. Düşme hattında da müthiş bir yarış var. Böyle bir sezon hatırlamıyorum.
    "Galatasaray derbisini kazanan..."
    Galatasaray - Beşiktaş maçında galip gelen takım büyük avantaj sağlayacaktır. Ancak şampiyonluk düğümünün çözüleceğini düşünmüyorum.
    "Hakemlerin performansı parlak değil"
    Hakemlerin bu sezon performansının çok parlak olmadığı görülüyor. Onların da işi çok zor tabii. Biz de normal hayatımızda hatalar yapabiliyoruz. Adil bir yönetimin olması herkesi mutlu edecektir. Çok yüklenmek kimseye yarar sağlamayacaktır.
    "Şampiyon biz olmazsak.."
    Beşiktaş şampiyon olmuyorsa İstanbulspor şampiyon olsun. Beşiktaş'ın şampiyon olmadığı tek ortamda gönlümden geçen takım İstanbulspor olur. (Sporx)
    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Ahmet Ürkmezgil İstanbulspor Galatasaray Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title