Haberler

    Adil Gevrek: Sergen Yalçın aradı, 'Gökhan Töre'yi bize ver' dedi

    Güncelleme:

    Beşiktaş yönetimi ilk olarak, karşılığında Fatih Aksoy'u vererek tesislere kadar getirdiği Welinton'un transferini sonuçlandıracak.

    Beşiktaş yönetimi ilk olarak, karşılığında Fatih Aksoy'u vererek tesislere kadar getirdiği Welinton'un transferini sonuçlandıracak. Bizzat Başkan Ahmet Nur Çebi'nin ilgilendiği bu transferin Aytemiz Alanyaspor'un bonservisiyle istediği Ahmet Gülay'ın sözleşme uzatılarak kiralanması şeklinde çözülmesi ve Welinton'a imza attırılması bekleniyor.

    SANTRFORA YENİ ADAY NIKOLA KALINIC

    Siyah beyazlılarda bunun yanı sıra en önemli konu ise santrfor transferi... Menajerler tarafından önerilen Loic Remy hala alternatifler arasında yer alırken, Ze Luis ve Papiss Cisse için şartlar zorlanıyor. Ze Luis transferinde öne çıkan bonservis zorluğu ve oyuncunun ikna edilme süreci, Cisse'nin de indirime henüz yanaşmaması, Beşiktaş yönetimini yeni arayışlara da itiyor.

    Bu arayışlar sonrasında transfer komitesi, Atletico Madrid'in oyuncusu olan ve geçen sezonu Roma'da kiralık geçiren Nikola Kalinic için İspanyol ekibine teklifini iletti. Yapılacak müzakereler neticesinde siyah beyazlılar Kalinic'e Beşiktaş formasını giydirmek istiyor.

    ORTA SAHAYA BADOU NDIAYE, KANADA GRANDSIR YA DA GÖKHAN TÖRE

    Beşiktaş, orta saha ve sağ kanadı da iki oyuncuyla takviye etmek istiyor. Orta saha için daha önce Osmanlıspor, Galatasaray ve Trabzonspor formaları giyen Badou Ndiaye'yi gündemine alan siyah beyazlılar, oyuncu ile ücret konusunda anlaşma aşamasına gelirken, kulübü Stoke City ile de kiralama şartlarını görüşüyor.

    "SERGEN YALÇIN ARADI, GÖKHAN TÖRE'Yİ BİZE VER' DEDİ"

    Beşiktaş'ın sağ kanat için transfer etmeyi düşündüğü futbolcuların da BtcTurk Yeni Malatyaspor'dan Gökhan Töre ve Monaco'da oynayan 24 yaşındaki Samuel Grandsir olduğu öğrenildi. Beşiktaş'a dönmeyi çok isteyen Gökhan Töre için Malatyaspor ile yapılan takas görüşmelerinde önemli bir mesafe kaydedildiği ve bu transferin bitme ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi.

    Bu arada Haber Global'e konuşan Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, "Sergen Yalçın aradı. 'Gökhan Töre'yi bize ver' dedi. Sergen Yalçın kıymet verdiğim bir hoca, görüşmelerimiz halen sürüyor" ifadelerini kullandı.

    DİĞER ADAY GRANDSIR

    Sağ kanat için diğer alternatif olan 1.70 cm boyundaki Samuel Grandsir'in ise Monaco ile 3 yıl daha sözleşmesi bulunuyor ve siyah beyazlılar kiralık şartlarını öğrenmek için Fransız kulübüne resmi yazı göndermiş durumda. Beşiktaş Gökhan Töre transferini gerçekleştirirse Grandsir'den vazgeçecek.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Beşiktaş Spor Kulübü Sergen Yalçın Gökhan Töre Beşiktaş Haberler

    Bakmadan Geçme

    Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title