Haberler

5 Yıl Önce Komaya Giren Schumacher, Seyahat Edebilecek Duruma Geldi

Güncelleme:

5 yıl önce geçirdiği kaza sonrası komaya giren F1 pilotu Michael Schumacher, seyahat edebilecek duruma geldi. Alman pilot, eşiyle birlikte İspanya'ya taşınıyor.

Andratx şehri belediye başkanı Katia Rouarch, Michael Schumacher'in İspanya'nın Mallorca kentine götürüleceğini açıkladı.

2013 yılının Aralık ayında geçirdiği kazanın ardından komaya giren Michael Schumacher, uzun süre boyunca komada kalmış ve sonrasında rehabilitasyon sürecine başlamıştı. Alman pilot hakkında yapılan son resmi açıklama buydu ve o günden bu yana sağlık durumuyla ilgili hiçbir resmi açıklama yapılmadı.

5 Yıl Önce Komaya Giren Schumacher, Seyahat Edebilecek Duruma Geldi

EŞİ 30 MİLYON EUROLUK KÖŞK ALDI

Bu yılın başında Schumacher'in eşi Corinna'nın, yaklaşık 30 milyon euroluk bir köşk satın aldığı ifade edilmişti. Mallorca'ya bağlı olan ve toplamda 11 bin nüfusa sahip olan Andratx kasabasında yer alan bu köşkün bir önceki sahibi Real Madrid'in başkanı Florentino Perez'di.

5 Yıl Önce Komaya Giren Schumacher, Seyahat Edebilecek Duruma Geldi

ARTIK KÖŞKTE YAŞAYACAK

2014'ün Eylül ayından bu yana İsviçre'nin Cenevre kentindeki evinde tedavi sürecine devam eden Schumacher'in artık köşkte yaşayacağı iddia edildi. Andratx şehri belediye başkanı Katia Rouarch, L'illustre'ye "Michael Schumacher'in artık burada yaşayacağını resmi olarak söyleyebilirim. Onu karşılamak için hazırlıklarımız tamam." dedi.

SEYAHAT EDEBİLECEK SEVİYEYE GELDİ

L'illustre, bunun Schumacher'in artık seyahat edebilecek seviyeye geldiğinin bir göstergesi olabileceğini iddia etti. Schumacher ailesi veya Sabine Kehm'den konu hakkında herhangi bir doğrulama gelmedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Micheal Schumacher İspanya Pilot Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (10)

Adınızı YazınZZZ:

Darısı Kenan Işık'' a

38
1
yanıtYanıtla
S TAŞ:

Kendisi Anton SENNA nın ölümüne sebep olmuştu, İlahi adalet. Etme , bulma dünyası.

1
28
yanıtYanıtla
İsa Demirkoparan:

Arkadaş senanın ölümlü kazasında adamın yakından uzaktan alakası yok bence sen o kaza anını bır daha izle

yanıt0
yanıt0
SSK EMEKLİSİ:

ALLAHIM HAKKINDA HAYIRLISINI EYLEYİP BİR AN ÖNCE SAĞLIĞINA KAVUŞMASINA İÇİN DUA EDİYORUM

24
1
yanıtYanıtla
amcan:

adami para icin masustan iyilestirmisler yeni kosk rahati amaciyla

6
14
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

HER ŞEY BİR GÖRÜŞ ANLAYIŞ MESELESİDİR. BEN HIZLI YAŞAMAYI AMMA ADAM GİBİ OLANINI SEVERİM BU ADAMI DA ONUN İÇİN SEVİYORUM. MİKA , MONTOYA, KULTART , ALANZOYLA GİRDİĞİ MÜCADELELER HEP GÖZÜMÜN ÖNÜNDE . YANİ HAKETMİYOR BÖYLE BİR YAŞAMI . AMMA ALLAH YİNEDE HAKKINDA HAYIRLISINI VERSİN .

yanıt7
yanıt0
sen bi düşün:

sen zamanın en hızlısı ol . . daha sonra seyahat edebiliyor olman insanlara mutluluk versin. SENİ ÖZLÜYORUZ MICHAEL SCHUMACER

17
1
yanıtYanıtla
Ottoman:

schumaher gittiğinden belli formula 1 in eski tadı varmı sizce ?

11
1
yanıtYanıtla
Iziiiiii Dortmund:

Adam gibi adam Michael Schumacher insallah düzelir!

11
0
yanıtYanıtla
EMEKLI GAZETECI:

Haber OLSUN Diye Haber Degilse süper gelisme. . . Hala komada ve bilincinin acik olmadigi bilgisine sahibiz. INSALLAH DOGRUDUR. . . ALMANYADA Bir Türk TAKSICIYLE YASADIGI MACERA Gündeme Gelmisti. O günden Beri YASAMI TÜRKLER TARAFINDAN Merakla Takip edilmekteydi. ALLAH SEVENLERINE / SEVDIKLERINE BAGISLASIN

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title