Haberler

Uyuşturucu Parası İçin 3 Çocuk Annesi Sevgilisini Pazarladı!

Güncelleme:

İngiltere'de 27 yaşındaki genç, uyuşturucu parası için çocukların evde olduğu sırada sevgilisini saati 240 dolara erkeklere pazarladı. Kadın ve sevgilisi gözaltına alındı.

İngiltere'de üç çocuklu 27 yaşındaki Britanny Dawn Patrick isimli anne 27 yaşındaki erkek arkadaşı Lukas Roger Trout ile evlerini uyuşturucu parası bulmak için adeta geneleve çevirdi.

ÇOCUKLAR EVDEYDİ

Uyuşturucu parası için sevgilisi tarafından saati 240 dolara erkeklere pazarlanan anne, ilişki yaşadığı sırada çocukları ise odalarında herşeyden habersiz oyun oynamaya devam ediyordu.

POLİS, MÜŞTERİ GİBİ DAVRANDI

Kirli pazarlığı ortaya çıkarmak isteyen polis, müşteri gibi davranıp kadının sevgilisi ile 120 dolara yarım saatliğine anlaştı.

GÖZALTINA ALINDILAR

İlişki için kadınla birlikte odaya giren polis, anneye neden böyle bir iş yaptığını sordu. Sevgilisi tarafından satılan anne ise, bu işi uyuşturucu parası bulmak için yaptıklarını söyledi. Kadının itirafları sonrası polis, kadını ve sevgilisini gözaltına aldı.

Çocuklara ne olduğu ise henüz bilinmiyor.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

3.Sayfa Dünya Haberler

500

Yorumlar (11)

Yine mi Adana:

Oha yaw hep Adana

7
2
yanıtYanıtla
adanalıyığ , alemin gralıyığğğ:

:))) hahah . adanalılara ne garaziniz var abicim sizin de. .

yanıt0
yanıt2
FATİHİN ASLANI:

SOMÜRGECİ İŞGALCİ İNGİLİZLERİN SONU

6
2
yanıtYanıtla
...:

BATILILARIN ADETİ DÜNYAYI SÖMÜRMEK BU DA SEVGİLİSİNİ SÖMÜRÜYOR

5
0
yanıtYanıtla
Tarkan:

Tam bir avrupali zihniyetidir bu avrupa standartina özenen izlesin ve begensin

2
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

ne avrupası sen bizde bırak sevgilisini karısını kızını pazarlayanlardan haberin yok heralde nekadar tanıyorsun avrupalıyıda böyle tam avrupa zihniyeti diyorsun ey günahkar fani.

yanıt1
yanıt1
Tarkan:

GÜNAHKAR FANILIGIN KRALI birsefer KENDINSIN avrupaliyi bircok kisiden iyi tanirim cünki ben almanyada dogdum ve 42 senedir almayada yasiyorum ve diyorumki bu avrupa ve bati dünyasinin zihniyetine ve yasam tarzina özenen görsün ve begensin ister bizim ülkemizdeki ister baska ülkedeki kisiler böyle rezalet bir yasami yasayanlar ve yasamak isteyenlere sözüm sana ne oluyor yoksa kendi üstüne mi alindin

yanıt1
yanıt0
Birisi:

Ali Adanada bizde o haberlerden usandık amaaa haberlerdeki kişiler Adanalı değil Türkiyenin 80 vilayetinden gelen insancıklar önce sen kendi şehrinden gelen insancıklarını kendi şehrine geri taşı Adanamız temizlensin

2
0
yanıtYanıtla
Birisi:

Anlamadığım Adanada yıllarca binlerce amerikalı fransız ingiliz başta olmak üzere nato bünyesinde asker yerleşik yaşadı. Ayrıca pek çok firmada üst düzey yabancı uyruklularda çalıştı hepsi Adanayı çok sevdi ayrılmak istemedi vede hala ülkelerine dönmelerine rağmen seviyorlar ee ne de olsa kalite farkı... Her il göçmenini geri çeksin

2
0
yanıtYanıtla
Birisi:

Antep rumuzlu arkadaş çukurova üniversitesinde okudum .En çirkin ve sakız gibi yapışan kızlar antepliydi vede kendilerini güzel sanıyorlardı Allah islah etsin

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title