Haberler

Aşırı Yağmur Nedeniyle Yol Çökünce Araçlar Dereye Düştü

Güncelleme:

Hatay'da yağmurdan dolayı gevşeyen zeminin çökmesi sonucu 2 araç dereye düştü. Olay anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Hatay'da yağmurdan dolayı gevşeyen zeminin çökmesi sonucunda 2 aracın dereye düşmesi bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

YAĞMUR YAĞINCA YOL ÇÖKTÜ

Antakya ilçesi Saraykent Mahallesi'nde meydana gelen kazada, park halindeki araçlar ve yakın zamanda parkeyle kaplanan 342'nci sokakta yol bir anda çökmeye başladı.

Çökmenin etkisiyle iki araç yol kenarındaki dereye düştü.

Ölen veya yaralanan olmazken araçlarda maddi hasar meydana geldi.

VATANDAŞLIN MÜCADELESİ BAŞARILI OLMADI

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde ise, yolun bir anda çökmeye başladığı ve araçların dereye doğru yan yatmaya başladığı görülüyor.

Önce otomobil dereye takla atıp düşerken, toplanan mahalle halkının minibüsün dereye düşmesini önlemek için tutup çekmeye çalıştıkları ancak başarılı olamadıkları görülüyor.

HER YAĞMURDAN SONRA AYNI SORUN

Saraykent Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Akasya deresine yuvarlanan araçların içerisinde kimsenin olmaması sevindirdi.

Olay sonrası mahalle sakinleri yağışlı havalarda dere boyunca bu tür çökmelerin sık sık meydana geldiğini söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Saraykent 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (1)

KAFKASLI:

hep beraber el birliğiyle araçları suya atmışlar neden ki?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title