Haberler

Boş Arazide Erkek Çocuğuna Cinsel İstismarda Bulunan Sapık, Suçüstü Yakalandı

Güncelleme:

Aksaray'da devriye gezen polis ekipleri, boş arazide bir kamyonet fark etti. Kamyonete gizlice yaklaşan ekipler, aracın içerisinde bir şahsı, erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunurken suçüstü yakaladı.

Aksaray'da devriye gezen polis ekipleri, bir zanlının erkek bir çocuğa cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla gözaltına aldı.

POLİS EKİPLERİ, ERKEK ÇOCUĞA CİNSEL İSTİSMARDA BULUNURKEN SUÇÜSTÜ YAKALADI

Olay, Kireçlik mevkisi atış poligonu civarında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, bölgede devriye gezen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, boş arazide kamyonet fark etti. Kontrol için kamyonete gizli olarak yaklaşan polis ekipleri kamyonetteki bir şahsı, erkek bir çocuğa cinsel istismarda bulunurken suçüstü yakaladı. Araçtan indirilen C.S. (42) gözaltına alınırken, İ.S. (15) isimli çocuk polis merkezine götürüldü.

ÇOCUĞU TEHDİT EDEREK ARAZİYE GÖTÜRDÜ

Hastaneye sağlık kontrolü için getirilen zanlı, kendini görüntülemek isteyen basın mensuplarına tepki gösterirken, bir şey yapmadığını söyleyerek kendini savunmaya çalıştı. Çocuğun ise şahsın kendisini tehditle arabaya bindirerek araziye götürdüğünü söylediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (98)

ezm:

asın o yaratığı

26
3
yanıtYanıtla
Konunun Uzmanı:

olayın arka planına baktığımızda,,bu tür olayların genellikle,sistemden kaynsklandıgı bir gerçektir,sistem açıklıgı saçıklıgı serbest ettiğinden toplumun yoldan çıkmasına neden olmuştur,bu sebeple laikligi ülkemize getirenlerin yargılanması şarttır,,yoksa bu adiliklerin sonu aslaa gelmeyecektir.

17
9
yanıtYanıtla
Büdü:

Sen olsan olsan ''DONUMUN UZMANI'' olabilirsin. Sööööyle gecmise dogru bir bak bakalim bu tip sapik olaylar ne zamandan beri cogalmis, okuman yazman var herhalde burada görüldügü üzere. . .

yanıt3
yanıt6
Dr-Hayri:

Hele Şükür,,Gerçekleri,,Korkusuzca İfade eden,,Aydın Biri Çıktı.

yanıt6
yanıt1
Sosyal Danışman:

Uzman Beyin Tespitlerine,,Katıldığımı Belirtmek İstiyorum.

yanıt5
yanıt2
VAHDETTİN:

devlet yeterince ceza veremeyecek bu sapığa, ama içer de mahkumlar inşallah hak ettiği cezayı verecekler.

18
7
yanıtYanıtla
Sevda:

Adana ne alaka kardes kardese benzemiyor genelleme yapmayin onbeş yaşında kocaman insan karşı gelsydi

4
20
yanıtYanıtla
masum:

15 yaşında kocaman insan karşımı gelseydi?? bu nasıl bir aymazlık nasıl bir düşünce bozukluğu 15 yaşında çocuk nasıl gücü yetsinde karşı gelsin senin gibiler yüzünden ülkü bu halde

yanıt11
yanıt1
sss:

sana da yapar bir gün karşı gelseydi olur

yanıt9
yanıt0
BİRSEN:

sen bir kadın olarak bunumu söylüyorsun gerçekten 42 yaşındaki daha kocaman insan bunu idarak et önce yanlış kimde daha kolay çakoslarsın beyinsiz insan

yanıt5
yanıt0
Tüm 98 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title