Haberler

Yusuf Yazıcı Lille formasını giydi!

Güncelleme:

Lille ile transfer görüşmesi için Fransa'ya giden Yusuf Yazıcı, Fransız temsilcisinin formasını giydi.

Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Yusuf Yazıcı, Fransız temsilcisi Lille ile transfer görüşmelerini tamamlamak için dün gece Fransa'ya gitmişti. Genç yıldız Lille formasını sırtına geçirdi.

Bu transferin kısa sürede tamamlanması bekleniyor.

Yusuf Yazıcı, gece havaalanına kendisini uğurlamaya gelen Trabzonspor taraftarına, "Geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Şunu unutmayın ben gidiyorsam sizlerin sayesinde transfer oluyorum. Sizler benim her şeyimsiniz. Siz kalbimin en güzel derinliklerinde olacaksınız. Ben gidiyorum ki Erdoğdulu bir arkadaşınız bir kardeşiniz olarak Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmeye gidiyorum" diyerek veda etmişti.

AHMET AĞAOĞLU: İÇİME KAN DAMLADI

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, genç oyuncunun transfer süreciyle ilgili, "Yusuf Yazıcı bizim için yeniden başlayan hikayenin başrol oyuncusuydu. Paraya en ihtiyaç duyduğumuz dönemde, yani geçen sene dahi göndermediğimiz yerde bizim yeniden başlayan hikayemizin başrol oyuncusuydu. Şu an itibaren hikaye yarım kaldı. İçime kan damladı. Biz işin para kısmında değildik. Böyle bir gelire de bu hikaye içinde ihtiyacımız yoktu. Ancak oyuncumuzun bu konudaki ısrarı, transferi bu noktaya getirdi. Bundan sonra da bu hikaye tamamlanana kadar kadar hiçbir oyuncumuzu gönderme düşüncesinde değiliz" demişti.

Yusuf Yazıcı Lille formasını giydi!

BÖYLE VEDA ETTİ

Yusuf Yazıcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Trabzonspor'dan ayrılma kararı aldığını aktararak, şunları kaydetmişti:

"Çok değerli Trabzonspor taraftarları, malumunuz olduğu üzere bir süredir transferimle ilgili haberleri takip ediyorsunuz. Bu süreçte hep sessiz kalmayı tercih ettim. Ancak bugün itibarıyla bir açıklama yapma gereği duyuyorum. Sürecin başından bugüne kadar kulübümüz, şartlarımın iyileştirilmesi başta olmak üzere birçok konuda kalmam için her türlü fedakarlığı yaptı. Gerek Sayın Başkanımız Ahmet Ağaoğlu gerekse yönetim kurulundaki değerli ağabeylerim, Trabzonspor'da oynamam gerektiğini defalarca bana iletti. Ancak ben Trabzon'umu, Trabzonspor'umu ve ülkemizi yurt dışında en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Tribünlerinde sevindiğim, altyapısında yetiştiğim, A takımında kaptanlık bandını taktığım ve bu güzide formayı giymekten gurur duyduğum Trabzonspor'umdan ayrılma konusundaki kararımı vermiş bulunmaktayım."

Yusuf Yazıcı Lille formasını giydi!

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yusuf Yazıcı Trabzonspor Fransa Haberler

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

500

Yorumlar (15)

şinasi damdanakan:

lille bunu aldığına çok pişman olacak. tipik düz bir anadolu topçusu. hamsi kafalılar iyi kitledi bunu fransızlara.

5
33
yanıtYanıtla
ömer:

nedir bu Türk başarısını kıskanma avrupada oynayan her futbolcumuz grurumuzdur. kıskançlığı bırakıp kenetlensek ülkece kalkınacağız ama sizin gibiler yüzünden ülke gelişmiyor.

yanıt2
yanıt3
KRAL:

Bir defa Trabzonu ve yönetimini oyuncularını hepsini kutlamak gerekir. Bu adamlar Türkiye''nin milli takımın geleceği hepside karakterli olgun çocuklar Yusuf yazıcının futbolunu beğenmiyorsan sen zaten futboldan anlamıyorsun demektir çamur atma sahip çık ve gururlan bu insanlar senin ülkenin değeri. Keşke bunun farkında olup yorum yapabilseniz.

yanıt4
yanıt0
6111:

memleketımden gıdıyorum falan dılan dıye yazıyors cızıyordun nıye 61 numara gıymedın ozaman yusuf bey gokdenız kadar olamadın yolun acık olsun futbol bılgıne lafım yok

5
10
yanıtYanıtla
can:

Bencede 61 i giymeli idi lakın bazı takımlarda ve liglerde forma numara kısıtlaması var belki ordada bu durum vardır

yanıt3
yanıt1
58_sivas:

çünkü orada forma numarası 30 kadar Türkiye deki gibi kafana göre numara alamıyorsun

yanıt3
yanıt0
6111:

kısa bir araştırma yaptım forma numarası 30 kadarmış hakkını yedim kusura bakmasın

yanıt5
yanıt0
hacı ama amca değil:

bence geç bile kaldı daha önce gitmeliydi umarım arda gibi kendini bozmaz

12
1
yanıtYanıtla
fmci:

yusuf yetenekli karakterli düzgün bir kardeşimiz . hiç arkasından atıp tutmaya gerek yok profesyonellik bunu gerektirir. trabzon tarihinde belki benzeri olmayacak bir bedelle transfer olmuş takımına herkesten çok fayda sağlamıştır. inşallah lille onun için merdiven takım olacak onu çok daha iyi yerlerde büyük kulüplerde göreceğiz. başarılar diliyorum.

8
1
yanıtYanıtla
ronalado:

nankör 1 sene daha bekleyemedin

1
5
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title