Haberler

Yusuf Günay'dan Arda Turan ve Jeison Murillo açıklaması: Yeni gelişme yok

Güncelleme:

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, TRT SPOR'a gündeme dair açıklamalarda bulundu ve transfer konusunda da bilgiler verdi. Yusuf Günay, Murillo için açıklama yapmaktan kaçınırken, Arda Turan transferinde yeni gelişme olmadığını belirtti.

Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, sarı-kırmızı kulübün gündemine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Trt Spor'a konuşan Günay, transfer çalışmaları hakkında bilgi verirken, ismi Galatasaray'la anılan Arda Turan ve Jeison Murillo hakkında da konuştu.

Ligin ikinci yarısına iyi başlamak istediklerini belirten Günay, "Galatasaray her zaman en iyisini yapmak ister, ikinci yarıya iyi başlangıç yapacağız. Şüphemiz yok, bu akşam da Rize ile maçımız var, inşallah başarı ile döneceğiz" dedi.

MURILLO SORUSUNA YANIT: AÇIKLAMA YAPMIYORUZ

Jeison Murillo transferiyle ilgili detay vermekten kaçınan Galatasaray Başkan Yardımcısı, "Transferlerde gizlilik var. Bunları görüşme anında açıklamak kulüplere zarar veriyor. Bunun hakkında açıklama yapmıyoruz. Yazılan haberlere itibar etmesinler her gün başka oyuncu çıkıyor, yeri gelince açıklıyoruz. Gitmesini beklediğimiz oyuncular var, ocak sonuna netleşir, şu anda ne desem yanlış olur. Transferde ekibimiz hazırlıklı, çalışıyor. İhtiyaç olan yerler belirleniyor. Herkes Galatasaray'da oynamak ister. Gelirleri arttırmak için çok çalıştık, stat gelirleri, taraftar sayısı arttı" şeklinde konuştu.

"ARDA TURAN'DA YENİ GELİŞME YOK"

Arda Turan konusundaki soruları yanıtlayan Yusuf Günay, "Sayın başkanım bu konuda açıklama yaptı onun üzerine bir gelişme yok, yeni gelişme olmadı" dedi.

Sarı-kırmızılı camiada konuşulan erken seçim hakkında da açıklamalarda bulunan Günay, "Hem yönetim kurulu hem denetim kurulu üyelerimiz tedbir kararları almıştı. Bunda ortak bir madde var. Aklanmama nedeniyle Galatasaray yönetiminin seçim kararı alması gereken maddeyi tedbiren durdurdum diyor madde. Yönetim seçim kararı alabilir ama zorunluluk yok" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Yusuf Günay Arda Turan TRT Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (14)

Memleketim:

Sen bu saatten sonra aksamlari halisahasi macina cikarsin. Yanina Selcuk, Emre, Burak, Semih, Oguzhan, Ozan''i almayi unutma.

5
7
yanıtYanıtla
BELKİ BİRGÜN:

Hata yapmış birine yardımcı olma şansın varken ondan uzak durursan bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın demiş olursun.Bunun tasvip edilecek bir tarafı yok.ama ona şans verip onun da bu şansı iyi değerlendireceğini düşünürsen yani ona güvenirsen ve o da bu şansı en iyi şekilde değerlendirirse EN BAŞTA KENDİNLE GURUR DUYARSIN ne kadar doğru ve insancıl bir şey yaptım diye.lütfen sevgili gs yönetimi Arda’yı alın.siz de o büyüklük o vefa o yüce gönüllülük var.arda Galatasaray’ın evladıdır.evladına sırtını dönme.onu kucakla.çünkü onun özündeki karakter sizin ondan beklentileriniz için tüm benliğiyle en iyisini yapmaya odaklanacaktır.

10
0
yanıtYanıtla
MAHALLEDEN FERDİ:

Arda’yı istemeyen biri olarak ben bile etkilendim abi ne güzel yazmışsın.gelsin arda ben de istiyorum artık.olumlu bakalım eyvallah.

yanıt8
yanıt0
emoxxx:

morillo falan istemeyiz ahmet çalık yeter bize yeterki şu marcao vasıfsızı kadro dışı kalsın defans olmadan daaha iyi oynarız

4
6
yanıtYanıtla
SIFIR:

Silahla hastane bas yan hakemle münakaşa da bulun 16 maç ceza al gazeteciyi döv bunlar normal şeyler değil ben de galatasaraylıyım ama futbol öfkeli insanlarla çirkinleşiyor yaptığı hataların hiç biri yenilir yutulur cinsten değil kendimizi kandırmıyalım.

1
7
yanıtYanıtla
Ali yilmaz:

Daha sezon basinda 10 transfer yapildi Daha ne transferi Demekki yapilanlarin hepsi yanlisti

1
7
yanıtYanıtla
hee:

ocak bitmeden olur gözünüzü dört açın ilk siz haber edin

1
6
yanıtYanıtla
meliksah:

arda türk futbolunda gelmiş geçmiş en iyi 5 futbolcudan biridir gs şampiyon olmak istiyorsa almalıdır

6
0
yanıtYanıtla
jlk:

kaç doğumlusun:))

yanıt1
yanıt0
Lion:

Aman amam allaha yakın gs uzak

0
2
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title