Haberler

Yükselişini sürdüren altının gram fiyatı 417 lirayla rekor tazeledi

Güncelleme:

Yatırımcıların güvenli liman olarak nitelendirdiği altının gram fiyatı 417 lirayla tüm zamanların en yüksek seviyesinden işlem görüyor. Aynı dakikalarda çeyrek 684 liradan, cumhuriyet altını ise 2.787 liradan satılıyor.

Dün günü 409 liradan kapatan altın yükselmeye devam ediyor. Rekor üstüne rekor kırmaya devam eden güvenli liman saat 19.30 itibarıyla 417 lirayla tüm zamanların en yüksek seviyesinden işlem görüyor.

ÇEYREK VE CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Aynı dakikalarda çeyrek altın 684 liradan, cumhuriyet altını ise 2.787 liradan satılıyor. Altının ons fiyatı ise 1.894 dolar seviyesinde bulunuyor.

YIL SONUNDA 450 LİRAYI GÖREBİLİR

Her güne yeni bir rekorla başlayan altının gramında yükseliş devam ederken, kuyumcular artışın bu şekilde devam etmesi durumunda yıl sonunda gram altının 450 lirayı görebileceğini belirtti.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (16)

ahmaklar:

insanlarda kafa yok altın hiçbir zaman döviz seviyesinin üstüne çıkamaz. öyle olsa millet gider dış ülkelerden altın alır burda satardı.

0
9
yanıtYanıtla
Kılçık:

Son 1 yıl döviz getirisi 15 - Altın fonu getirisi 40 Son 2 yıl Altın fonu getirisi 70 Dolar getirisi 35. . . sen git dövizini al hazır ucuzken, ahmak değilsin ya nasılsa. .

yanıt0
yanıt0
Cahil bilgisi:

Altın uluslararası piyasada ons dolar değeri olarak yükseliyor. ABD ve dünya piyasası kötü gelecek verileride kötü olunca para güvenli liman olarak altına kayıyor. ABD sürekli dolatr basıyor. Piyasada dolar ve döviz bol. Fiat artmıyor artmazda. Müdahale olamaz yani kısaca. Altın fiatları işler açılırsa piyasalar ve ekonomiler rayına girer, ABD dolar basımını frenlerse Döviz fiatları artışa girer. T. C. ekonomisi düzelirse döviz az yükselir. Altın ons düşsede dolar kurundan fazla düşmez.

yanıt0
yanıt0
Kılçık:

Yüzde

yanıt0
yanıt0
Abdulrezzak adibes:

1000 lira olmazsa namerttir.

4
0
yanıtYanıtla
XOX:

NEDEN MÜDAHALE GELMİYOR

4
0
yanıtYanıtla
Adsız:

Yazık bu vatandaşa. Tüm kanallarda poragram yapıyor lar hiç soranyok bir askeri ücret bir cumriyet altını etmiyor yanıyoruz herşey çok güzelmişgibi sunuyor lar

2
0
yanıtYanıtla
Gerçek:

Maaşlar altına göre kıyaslanmaz. Dövize göre kıyaslamak daha mantıklı.

yanıt0
yanıt0
Mehmet ekinci:

Yılsonu mu aysonu mu

0
2
yanıtYanıtla
eee:

tl de param erimesin diye mevduatında dolar bulunanlar sanki dolar erimiyor dolarda eriyor en iyise altın gümüş gibi değerli madenler hatta bitcoin

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title