Haberler

Yukatel Denizlispor, Mehmet Özdilek ile yollarını ayırdı

Güncelleme:

Yukatel Denizlispor, Hes Kablo Kayserispor'a 1-0 mağlup oldukları maçın ardından teknik direktör Mehmet Özdilek ile yollarını ayırdı.

Hes Kablo Kayserispor'a 1-0 mağlup olan Yukatel Denizlispor'da teknik direktör Mehmet Özdilek ile yolların ayrıldığını açıkladı.

Denizlispor'un yaptığı açıklamada, "Kulübümüz teknik direktör Mehmet Özdilek ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak anlaşmaya vararak sona erdirmiştir. Kulübümüze verdiği hizmetler için Mehmet Özdilek ve ekibine teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz." ifadeleri yer aldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mehmet Özdilek Kayserispor Denizlispor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (10)

istanbuldan:

üç büyükler battı artık türkiyede tek derbi olucak sivas ve trapzon herkes buna hazır olsun bu iş avrupaya kadar gidicek gerçek derbiler başlıyor kalbı sorunları oanlar sivas trabzon maçlarını izlemesin.

0
5
yanıtYanıtla
doğrucu:

baştan getirilmemeliydi. . . takımı süper lige taşıyan yücel hocaya yaptığınız vefasızlık bu hale getirdi takımı. yücel hocayı geri getirin bu takım ligi en az 8 nci bitirir. . yücel ildiz gelmeli

3
1
yanıtYanıtla
Nasuh tika:

Bu takımı hikmet Karaman kurtarir

yanıt0
yanıt0
istanbuldan:

artık büyük takım diye birşey kalmadı bundan sonra lig sivasla trapzon arasında geçicek yeni bir yüzyıl başlıyor artık medya takımları değil şehir takımları olucak aha buraya yazdım.

1
2
yanıtYanıtla
Adil..:

Takımı bozdu . . ?Trabzonluları takıma koydu onlarda ipini çekti. . . ?

2
1
yanıtYanıtla
Mahir:

O trabzonlular trabzonu trabzonda yenenler ,onlar sayesinde bu puanlari topladiniz yoksa kayseriyle son sırada pişti oynuyordunuz nankörlük etme

yanıt2
yanıt1
istanbul:

futbolda acayip oyun dönüyor sivas şampiyon olmazsa buraya yazıyorum seneye bütün anadolu türübinleri boş kalıcak busene son federasyon filan kalmıycak artık insanlar oynandığının farkında futbol artık bitmiştir.

0
1
yanıtYanıtla
istanbul:

bu sene sivas spor şampiyon olmazsa türk futbolu biter anadolu türübinleri boş kalır buraya yazdım bu sene son

1
0
yanıtYanıtla
Nasuh tika:

Bu takımı hikmet Karaman kurtarir

0
0
yanıtYanıtla
Juventuslu hatun:

Birileri derbinin ne oldugunu birilerine anlatsin Ali gültekin bile jimnastik trabzon Macina Derbi diyor sözde yorumcu oturtmuslar oraya bir lavukta o

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title