Haberler

Efes Selçuk Belediye Başkanı Pazar Esnafını Ziyaret Etti

Güncelleme:

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, pazar esnafını ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Sengel'in samimi yaklaşımı takdir topladı.

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, pazar esnafını ziyaret etti. Sengel, esnaf ve vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı.

Efes Selçuk'ta Zafer Mahallesi'nde kurulan Çarşamba pazarını gezen Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel, pazar esnafının yanı sıra vatandaşlarla da bir araya geldi. Halkın günlük hayatta karşılaştığı zorluklara odaklanan Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel, ekonomik zorluklarla boğuşan esnafa da kulak verdi.

Yapılan pazar ziyaretinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel, ziyaret sırasında esnafların ikram ettiği çayı yudumlarken sıcak bir sohbetin samimiyeti ile etrafına toplanan vatandaşların yaklaşan yerel seçimler kapsamında desteğini aldı.

Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel'in samimi yaklaşımı, esnafın ve vatandaşların takdirini topladı.

Kaynak: ANKA / Yerel

Filiz Ceritoğlu Sengel Selçuk Efes Yerel Haberler Yerel Politika Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title