Haberler

Yayıncı kuruluş, Larin'in golünü spikerin sesini kısarak yayına verdi

Güncelleme:

Süper Lig'de Beşiktaş, Ankaragücü'nü Vida'nın golüyle 1-0 mağlup etti. Ankara'da 23. dakikada yaşanan pozisyon, maça damga vurdu. Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluştan sürpriz bir hamle geldi.

Beşiktaş, Süper Lig'in 14. haftasında MKE Ankaragücü'nü deplasmanda 1-0 yenerek çıkışını sürdürdü. Mücadelede Beşiktaş'ın sayılmayan golü tartışma konusu oldu.

Karşılaşmanın ilk yarısında MKE Ankaragücü önemli fırsatlar yakalarken, Beşiktaş rakip kalede tehlikeli olamadı ve takımlar soyunma odasına golsüz eşitlikle gitti. Maçın 61. dakikasında Domagoj Vida'nın kafa golüyle 1-0 öne geçen siyah-beyazlı ekip, üstünlüğünü maç sonuna kadar koruyarak 3 puanın sahibi oldu.

TARTIŞMALI GOL

Karşılaşmanın 23. dakikasında Beşiktaş'ta Cyle Larin fileleri havalandırırken, maçın hakemi Halis Özkahya, pozisyonda faul olduğu gerekçesiyle golü geçerli saymadı. Top filelere gitmeden önce düdüğünü çalan Özkahya'ya Beşiktaşlı futbolcular ve teknik heyet, yoğun itirazda bulundu. İptal edilen gol ile ilgili yayıncı kuruluştan dikkat çeken bir hamle geldi.

Yayıncı kuruluş, Larin'in golünü spikerin sesini kısarak yayına verdi

HAKEM DÜDÜĞÜNÜN SESİNİ YAYINA VERDİ

Pozisyon sırasında spiker sesini kapatan yayıncı kuruluş beIN Sports, devre arası programında sadece futbolcular ve hakem düdüğünün sesini yayına verdi. Bu görüntüler sonrasında hakem Halis Özkahya'nın, gol olmadan önce düdük çalıp faul verdiği anlaşıldı.

GÜNTEKİN ONAY: VAR DEVREYE GİREMİYOR

Programda konuşan Güntekin Onay, "Beşiktaş'ın iptal edilen golünde enteresan detay var. Hakem, daha top ağlarla buluşmadan faul düdüğünü çalıyor ve statü gereği VAR, burada devreye giremiyor. Gol olmasını beklemedi. Hakem Özkahya, VAR'ın önünü kesmiş oldu." ifadelerini kullandı.

BEŞİKTAŞ'TAN PAYLAŞIM

Beşiktaş kulübü tartışmalı pozisyonla ilgili paylaşım yaptı. Siyah-beyazlı kulüp paylaşımında "Cyle Larin'in faul gerekçesiyle geçerli sayılmayan golü." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Domagoj Vida Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (11)

benjamin:

kardeşim tüm beşiktaşlılarda bein sport üyeliğini iptal etsin bakın bakalım bein sport taraf tutuyor mu yayalım bulu her yerde özellikle twitterde

11
7
yanıtYanıtla
MEMET33:

BU DEDİĞİNİ TÜRKİYENİN YARISINDAN FAZLASININ TUTTUĞU GALATASARAY YAPAMIYOR DA 5 ALTI MİLYONLUK BJK Mİ YAPACAK. BJK NİN PROTESTOSU BEİN SPORTA SİNEK VIZILTISI OLUR ANCAK. . .

yanıt4
yanıt7
AFYONLU:

BEİN SPORT KATARLILARIN. BEİN SPORT ALMAYIN ONLARA PARA KAZANDIRMAYIN İNTERNETTEN İZLEYİN TÜRKİYE LİGİ VASAT AYLIK 1 TL BİLE OLSA ALMAM KATAR PARA KAZANMASIN.

6
8
yanıtYanıtla
adlrjkgb:

kaçakçılığa burada da devam diyorsun yani :D

yanıt4
yanıt1
yorumcu:

katarlılara mı gömdün türkiye ligine mi geçirdin anlamadım be kardeşim ?

yanıt1
yanıt1
benjamin:

HA HAHAHAHAHAH ULAN BİZİ GÜLDÜRDÜN YA TÜRKİYENİN yarısı galatasaraylıymış bunlar hala fetönün olduğu günlerde zannediyor kendini aldıkları şampiyonlukların 15 i nerdeyse şaibeli kalkmışlar konuşuyorlar :))))))

10
2
yanıtYanıtla
var''sa da yoksa da golll:

babalar gibi geçerli sayılacak bir gol

7
4
yanıtYanıtla
memet bey:

spıkerler buyukler gol attımı oyle bağırıyorkı karsı takım taraftarın ağzındanda hıc guzel temennıler cıkmıyor o spıkerler hakkında bılsınler. . .

10
0
yanıtYanıtla
cimbomlu:

Ya burda artizlik yapmayin neymis BEIN SPORT almayin izlemeyin katarlilarinmis bilmem daha neler, hadi bakalim kac kisi iptal edecek BEIN SPORTU da görelim böyle burda yazmakla olmuyor o isler malesef.

5
3
yanıtYanıtla
benjamin:

HANGİ DÜNYADA yaşıyorsun sen türkiyenin yarısının tuttuğu takım galatasarymıymış :-))))))küçük gördüğün sinek vızıltısı bazen çok ses getirir yeter ki duymasını bil koçum

4
3
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title