Haberler

Yusuf Yazıcı, Galatasaray Maçında Arda Akbulut ile Yaşadığı Diyaloğa Açıklık Getirdi

Güncelleme:

Trabzonspor'un başarılı oyuncusu Yusuf Yazıcı, Galatasaray maçında Arda Akbulut ile yaşadığı diyaloğu anlattı. Yusuf, "Arda burada yanıma geldi ve 'Abi vallahi dokunmadım' dedi. Ben de kendisine 'tutarsan çok güzel olur, ama tutamazsan hiç problem değil, iki tane yer üç tane atarız' dedim" diye konuştu.

Ünal Karaman ile bordo-mavili futbolculardan takım kaptanı Jose Sosa, Yusuf Yazıcı ve Caleb Ekuban, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığının Uluslararası Öğrenci Akademisi kapsamında KTÜ Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlediği "Türkiye Söyleşileri" programına katıldı.

"BAŞKA ŞEYLERE RAĞMEN ATAMADIK"

Yusuf Yazıcı, Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanan maçta bordo-mavili takım aleyhine verilen penaltı sonrası kaleci Arda Akbulut ile yaşadığı diyaloğa değindi.

Penaltı pozisyonu sonrası Arda'nın çok üzgün olduğunu anlatan Yusuf Yazıcı, "Yanıma geldi ve 'abi vallahi dokunmadım' dedi. Ben de kendisine 'tutarsan çok güzel olur, ama tutamazsan hiç problem değil, iki tane yer üç tane atarız' dedim. Atacaktık da başka şeylere rağmen atamadık." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

Yusuf Yazıcı Ünal Karaman Türkiye Karaman Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (7)

AHMET UĞUR:

BİR FENERBAHÇELİ OLARAK HELAL OLSUN DİYORUM YUSUF GELECEĞİN YILDIZI YETERKİ KENDİNİ BİLSİN GELİŞTİRSİN İNSANLIĞINI UNUTMASIN

24
4
yanıtYanıtla
HAKEMLERDE İNSAN:

ÜMİT ÖZTÜRK VARKEN 3 ATSAN 5 YEMENE SEBEB OLUR

14
8
yanıtYanıtla
drjohnfire:

seviyoruz sizi biz beşiktaşlılar türkiyenin geleceğine katkı yapan trabzonsporu tebrik ederiz. gençlerin yanındayız.

11
1
yanıtYanıtla
DÜTTÜRÜDÜNYA:

EEE BUNDAN SONRA DA GALATASARAYA BİŞEY OLMAZ NE DE OLSA YENİ GELEN BAŞKANLAR DA GALATASARAYLI

1
9
yanıtYanıtla
zurna:

bu zırto gerçekten böyle konuşmuşsa suç onda değil gs de dir. ben gs futbolcu olsam trabzona kin güderim her maçta kendimi parçalar bin pişman ederim.

0
8
yanıtYanıtla
karslı:

türkiyenin takımı trabzon

2
2
yanıtYanıtla
KÖFTECİ SELO:

NEKADAR DUYGUSALA BAĞLADINIZ. ELİN OĞLU 18 YAŞINDAKİ TOPÇULARIYLA ŞAMPİYONLAR LİGİNDE BOY GÖSTERİYOR.

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title