Haberler
Güncelleme:

Türkiye'ye 40 kilometre uzakta dikkat çeken hareketlilik! ABD, Dedeağaç'ı cephaneliğe dönüştürüp 400 tank yığdı

ABD'nin Balkanlar ve Ege'de varlık göstermek, Rusya ile Türkiye'yi kuşatmak için Yunanistan'ın Dedeağaç şehrinde kurduğu üs büyük bir cephaneliğe dönüştü. Pentagon, Türkiye'ye 40 km mesafedeki şehre en az 400 tank ve zırhlı araç sevk etti. İki kargo gemisinden boşaltılan araçların bir kısmı NATO tatbikatları için Bulgaristan ve Romanya'ya sevk edilirken bir kısmı Dedeağaç'ta kaldı. Dedeağaç'ın ilk kez paletli araç naklinde kullanıldığını belirten ABD'li komutan, "Bu bir dönüm noktası" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (16)

Ali Akbulut:

An itibariyle ABDnin bizi düşman olarak gördüğü anlaşıldı.

163
15
yanıtYanıtla
Alper Kara:

Günaydın

yanıt75
yanıt6
Oğuz Koçak:

F35 imizi vermiyor paramızı da vermiyor suriye ortada pyd ve yunana verilen destek ortada ve bize afganistandaki pisliğini twmizlettirecek nerde ey avrupa ey biden diyen mazlumun sesi erdoğan ner de

126
37
yanıtYanıtla
mustafa özkan:

Abd nin amacı yunana destek vermek değil. Turkiyeye göz dağı vermek. Savaş çıksa hicbir abd askeri o tankın içine binipte yunan için savaşmaz. Yunanlar da o tankı kullanamaz zaten. Abd niñ her zaman ki oyunları.

127
20
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Abd , düşman mütefikimizdir, her türlü kötülük beklenir

127
7
yanıtYanıtla
tahsin bueyuekkol:

Cöpleri yunanlara götürüp birakiyo. Yunanlarda zannediyo onlari destekleye gelmişler. Hahahaaaaa

90
17
yanıtYanıtla
Ercan Turan:

Bizi kim vuracak s400 e ne gerek var diyen basiretsizler var bu ülke ulkeyi cam faanus un için de zannediyor herhalde

66
21
yanıtYanıtla
Tuncay Çolakoglu:

ÖYLE BİR VURURLARKİ ANLAMAZSIN

yanıt14
yanıt11
Selin Akpınar :

S400ler depoda çürüyor şu an

yanıt10
yanıt16
MAVİ.blue. YEŞİL.:

abd için türkiye, dost görünümlü güçlü düşmandır.pentagon daha önce bunu açıkca ilan etti. abd ile türkiye arasında bir çatışma kaçınılmazdır. ya türkiye abd ye biat edecek,yada abd ye posta koyup pazuları gösterecektir..türkiyenin genlerinde biat etmek yoktur.

73
9
yanıtYanıtla
Nazım :

Olan yunana olur herhangi bir savas halinde hedef dedeagac ve bir kac ada olur nasil olsa abd topragi degil. Yunanlilari ingilizler 100 yıl önce kullanmişlardı. Simdide abd ve fransa kullaniyor. Adamlar yunani ilk once ekonomik krize soktu simdi ellerinde oynatiyorlar.

58
7
yanıtYanıtla
Haci Taştan:

Hepsini bir araya koymaları iyi olmuş imha etmek daha kolay olur

30
7
yanıtYanıtla
Sadi Özkale:

Zamanında rahmetli aşık Mahzuni Şerif katil Amerika türküsünü söylüyor ve Türkiye'de vatan haini ilan ediliyor du bundan 100 sene evvel de Ermenilere silah yardımı yaparak Türkiye'yi yıkmaya çalışıyorlar dı şimdi de PKK'nın silahlanmaya devam ediyor sözde dost ve müttefik

24
1
yanıtYanıtla
senata silva:

ABD ve uşakları Hükümeti dize getirmeye çalışıyor, Ermeniler saldırdı, BM'de 15 ülke Maraşı kınamak için anlaştı, Dedeağaç silahlandırılıyor, PEKAKA bugün saldırdı, şehidimiz var, Hepsi aynı anda oluyor.. İçerideki ABD uşaklarından bir kurtulsak, Bize kimse bir halt edemez.. HÜKÜMETİN SONUNA KADAR YANINDAYIM, BUGÜNE KADAR AKPYE OY VERMEDİM, ABD SANA İNAT CUMHUR İTTİFAKINA OY VERECEĞİM.. Kapak olsun..

14
4
yanıtYanıtla
Tarık Tanyıldız:

Ne alaka bilmiyorum ama aklıma abdulkadir şarkısı geldi :))

7
9
yanıtYanıtla
Mustafa Köseoğlu:

iki roket atar bataryasi yeter 30 koyuna bir çoban yeter rahat olun önemli olan icimizdeki bidon!..kafalilar.

2
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title