Haberler

TFF Başkanvekili Servet Yardımcı, kendisini eleştiren Fatih Terim'e cevap verdi

Güncelleme:

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Servet Yardımcı, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e cevap verdi. Yardımcı, liglerin ertelenmesiyle ilgili kendisini eleştiren Terim'e yönelik, "Kendisi açık konuşmamakla birlikte, o başkan vekili benim. Müsaade etsin, UEFA ile görüşmeleri nasıl yapacağımı biliyorum" dedi.

Fatih Terim'in derbi sonrası liglerin ertelenmemesiyle ilgili olarak yaptığı açıklamalara yanıt veren Servet Yardımcı, "Kendisi açık konuşmamakla birlikte, o başkan vekili benim. Müsaade etsin, UEFA ile görüşmeleri videokonferans ile mi, buluşarak mı yaparız, bunu bilecek aklım var, tecrübem de var, merak etmesin" şeklinde konuştu.

"MAÇLAR SEYİRCİSİZ OYNANMAYA DEVAM EDECEK"

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, liglerde maçlara nisan ayı sonuna kadar seyircisiz olarak devam edileceğini açıkladı.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle tüm dünyada önlemlerin alındığını belirten Nihat Özdemir, "Hepimizin bildiği gibi bütün dünya ve Türkiye'de çok hareketli zamanlar geçiriyoruz. Her dakika durum değişebilir. Aklı başında çok iyi planlama yapan bir Sağlık Bakanı'mız ve Bilim Kurulu'muz var. Devamlı olarak irtibat halindeyiz. Aldığımız karar müşterek. Danışıklı olarak aldığımız kararlar Türkiye'mizi ilgilendiriyor. En önce gelen Türkiye. Her şeyin planlaması yapıldı. Liglerin seyircisiz oynanması ile ilgili şu an gündemimizde değişiklik yok. Karar aynen devam etmektedir. Karşılaşmalar nisan ayı sonuna kadar seyircisiz olarak devam edecek" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Fatih Terim, isim vermeden Servet Yardımcı'ya "Madem ligleri ertelemiyorsunuz o zaman sen niye salı günkü UEFA toplantısına gitmiyorsun, telekonferansla buradan katılacaksın" demişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Terim Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (42)

Köylü Murtaza:

ya fa fa fati milletin işine burnunu sokma

8
11
yanıtYanıtla
Terim:

Sen köyden yorum yapma murtaza otur yerinde ve virüsün gelmesini bekle evde

yanıt8
yanıt6
ADANALI:

FATİH TERİMDE GİTSEYDİ TĞÜRK FUTBOLU BİRAZ DAHA NEFES ALIRDI. .

4
13
yanıtYanıtla
MEMET33:

TÜRK FUTBOLU BİYERLERE GELMİŞSE FATİH TERİM SAYESİNDEDİR BOŞ BOŞ KONUŞMA SIFIR KALORİLİ ZERO ADANALI.

yanıt13
yanıt5
gsli:

sen bela mısın bu ülkenin başına be adam, defol git artık

6
8
yanıtYanıtla
dvs:

Fatihten iyimi bileceksin

8
6
yanıtYanıtla
nm:

:)

yanıt2
yanıt2
Fbli fbli:

Sn yardımcı o zaman niye uefa 2020 ertelettiniz bastırıp seyircisiZ oynattırsaydınız maden üyesiniz:)))

11
3
yanıtYanıtla
yorum yazar:

Bak bunu kimse düşünmemişti, fb gs falan euro20 den daha önemli oldoğunu unutmuşlar. Koç ve terime haber verin hemen iplerini çeksinler. UEFA şimdi gelip derhal siz gibi düşünenlerden özür dilemeli. Beyin bedava, kullanırsan.

yanıt2
yanıt3
Yorum yazar:

Yorum yazma. Net.

yanıt1
yanıt2
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title