Haberler

A Milli Takımımız, Andorra'yı 1-0 mağlup etti!

Güncelleme:

A Milli Takımımız, EURO 2020 Elemeleri'ndeki 5. maçında Andorra'yı 89. dakikada Ozan Tufan'ın attığı golle 1-0 mağlup etti ve puanını 12'ye çıkardı.

A Milli Takımımız, EURO 2020 Elemeleri'ndeki 5. maçında Vodafone Park'ta Andorra'yı konuk etti. Yüzde 84 topla oynama oranı yakalayan ve 27 şut çeken Ay-Yıldızlılar, mücadeleyi 1-0 kazandı. Tek kale şeklinde geçen maçta 3 puanı getiren golü Yusuf Yazıcı'nın asistinde Ozan Tufan kaydetti. Bu sonuçla Türkiye puanını 12'ye çıkardı. A Milli Takımımız grubundaki 6. maçında Salı günü Moldova'ya konuk olacak.

A Milli Takımımız, Andorra'yı 1-0 mağlup etti!

VODAFONE PARK'TA İLK MİLLİ MAÇ

A Milli Futbol Takımı, Beşiktaş'ın maçlarına ev sahipliği yapan Vodafone Park'ta ilk kez sahaya çıktı. Andorra karşısında ilk kez bir milli maça ev sahipliği yapan Vodafone Park, 11 Nisan 2016'da Beşiktaş'ın Bursaspor ile oynadığı maçla kapılarını futbolseverlere açmıştı. Vodafone Park'ta tribünler tamamen dolarken, milli takım büyük bir coşku ile desteklendi. Taraftarlara dağıtılan Türk bayraklarıyla renkli görüntüler oluşturdu. Statta çalan Mehter Marşı taraftarların coşkusunu daha da arttırdı.

A Milli Takımımız, Andorra'yı 1-0 mağlup etti!

EMRE DOĞUM GÜNÜNDE DALYA DEDİ

Milli takımın, Andorra ile oynadığı mücadelede ilk 11'de sahaya çıkan Emre Belözoğlu, A Milli Takım ile doğum gününde 100. maçına çıktı. Bugün 39 yaşına giren Emre, 100 maça çıkan ve ay-yıldızlı formayı en fazla giyen oyuncular sıralamasında 4. sırada yer alan Arda Turan'ı da yakalamış oldu. Deneyimli futbolcu, geride kalan 19 sezonda 99 kez giydiği ay-yıldızlı forma ile 9 kez gol sevinci yaşadı.

A Milli Takımımız, Andorra'yı 1-0 mağlup etti!

A Milli Takımımız, Andorra'yı 1-0 mağlup etti!

Kaynak: Haberler.com / Spor

A Milli Futbol Takımı Vodafone Park Andorra Futbol Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (80)

Bizimkiler yine sisiriyo:

Cikarin su emre yi. O olmadan olmuyomu

17
30
yanıtYanıtla
FB:

Sen futboldan anlamıyorsun. Emre nin attığı pasları bu yüzden gözün görmüyor

yanıt0
yanıt0
ASLI:

OOO. . . REİS BEYDE ORDAYMIŞ ŞİMDİ BU MAÇI KAYBEDE BİLİRİZ.

11
29
yanıtYanıtla
Adınızı YazınDDDD:

REZİL ETTİNİZ DÜNYAYA REZİL ETTİNİZ. HER TAKIMDAN EN AZ YEDİ GOL YİYEN BİR TAKIMA KARŞI BAŞABAŞ OYNAMAK NE DEMEK TÜH SİZİN SURATINIZA. ALDIĞINIZ PARA HARAM

22
7
yanıtYanıtla
FFFFFFFFFFFFFFFFF:

ŞU SPİKERİN YERİNDE OLSAYDIM AĞZIMA GELENİ SAYARDIM BU BECERİKSİZLERE HADİ DİYOR SON ÜÇ DAKİKA YOK BİLMEM NE ULAN SEN AVERAJ TAKIMINA BİR GOL ATMA DERDİNDESİN YAZIK BEEE

yanıt9
yanıt2
Snsj:

Geri zekalı aptala beyinsiz

yanıt0
yanıt1
KUZEYİN UŞAĞII:

YAZIKLAR OLSUN. . . . . . . REZİLLER. . . . .

15
5
yanıtYanıtla
muharrem erciyes:

milli takımda sağ açık ve sol açık yok

8
11
yanıtYanıtla
Kenan:

Milli takımda hiçbir şey yok

yanıt14
yanıt9
GS:

Hakan ile Yusuf Kalecimi?

yanıt6
yanıt4
Tüm 80 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title