Haberler

Türk Telekom Stadı maça hazır! Görsel şölen

Güncelleme:

Türkiye'nin İzlanda ile oynayacağı EURO 2020 Avrupa Elemeleri H Grubu maçının oynanacağı Türk Telekom Stadı'nda bayrak şöleni yapılacak ve 50 bin koltuğa kırmızı tişörtler koyacak.

Türkiye- İzlanda maçında bu akşam Türk Telekom Stadı kımızıya bürünecek.A Milli Takım'ın İzlanda ile oynayacağı maç öncesi Türkiye Futbol Federasyonu 50 bin koltuğa kırmızı tişörtler koyacak.

A Mlli Takım'ın İzlanda le oynayacağı tarihi maça saatler kala Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) önemli bir hamle geldi.Bugüne kadar oynanan mllli maçlarda tüm stada bayrak dağıtan TFF yönetimi, bu kez Türk Telekom Stadı'ndaki tüm koltuklara kırmızı tişörtler koyacak.Böylece akşamki maçta Milliler'in arkasında kıpkırmızı tribünler olacak...

TÜRKİYE PUAN ALIRSA GARANTİLİYOR

H Grubu'nda oynadığı 8 maçta 6 galibiyet, birer beraberlik ve yenilgiyle 19 puan toplayan A Milli Takım, averajla lider durumda bulunuyor. Milliler, İzlanda'dan puan veya puanlar aldığı takdirde Avrupa Şampiyonası'na katılma hakkını elde edecek.

Türk Telekom Stadı maça hazır! Görsel şölen

Türk Telekom Stadı maça hazır! Görsel şölen

Kaynak: Haberler.com / Spor

Türk Telekom İzlanda Türkiye Haberler

500

Yorumlar (4)

Memleketim:

Hazir olsa ne olacak basta Sahtekar Senol oldukca.

3
11
yanıtYanıtla
memleketin yören batsın:

Cahil cüheyla adam. Şenol Güneş seni dünya üçüncüsü yaptı beğenmediniz yetmedi gruptan çıkardı. Sizin gibiler bana deve-diken sözünü hatırlatıyor sadece. Allah selamet versin.

yanıt2
yanıt0
TÜRKİYEM ??? ????:

Saldır TÜRKİYEM ALLAH ne verdiyse 1,2,3,4 dualarımızla yanındayız

4
0
yanıtYanıtla
ASLI:

SAKİN OL ARKADAŞIM MAÇ BU SAVAŞ DEĞİL.

yanıt0
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title